SKRIVENI DRAGULJ

Osvaja izgledom i cijenom: Hit verzija balerinki osvanula na policama Zara Homea

22.03.2024 u 13:46

Bionic
Reading

Fokusiran na prodaju tekstila, ukrasa, rasvjete i namještaja za dom, brend Zara Home nerijetko iznenadi efektnim modnim komadima kao što su ove prozirne balerinke

Jedan od najvažnijih modnih povratka na modnoj sceni svakako bilježe balerinke. Od razigranih pa sve do minimalističkih verzija, koje izgledom odgovaraju hit estetici tihog luksuza, balerinke ponovno nose titulu must-have obuće.

Kao i u slučaju brojnih trendova, popularni lanci trgovina uličnom modom promptno su reagirali na prizore s pisti u svjetskim prijestolnicama mode, ponudu obogativši raznolikim modelima balerinki, za svačiji ukus i stil.

  • +6
Mrežaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na trend balerinki, pomalo neočekivano, odlučio je odgovoriti i Zara Home. Među brojne komade za dom uvrstio je model balerinki od mrežaste tkanine, po uzoru na hit verziju s potpisom modne kuće Alaia i po cijeni od 35 eura.

S detaljem crnog četvrtastog vrha i bočnim kopčanjem, pokazuju nam da su jednostavnog dizajna, ali pune sofisticiranosti. U autentičnom 'old money' stilu, balerinke s polica Zara Homea imaju sve predispozicije postati omiljenim modelom obuće ovog proljeća.

Ne samo da se čine udobnima zbog ravnog potplata, već i jesu, a Zara Home nosi tu životnu filozofiju koja se temelji na udobnosti i koja nam nastoji život (i putovanje) učiniti mnogo lakšim.

Cijela Inditex grupacija sve više je posvećena izradi komada koji evociraju stare zanate, a posebno u Zara Homeu, gdje se odjevni predmeti i obuća ne proizvode u tako velikim količinama kao u drugim brendovima grupacije, te se iz tog razloga mogu usredotočiti na izradu jedinstvenih komada, u limitiranoj seriji, ručno izrađenih i potpuno dizajniranih da postanu gotovo kolekcionarskim predmetom.