na crvenom tepihu

Ostavlja bez daha i u 79. godini: Helen Mirren blistala u haljini koja pomlađuje u trenu

25.05.2024 u 08:15

Bionic
Reading

Holivudska ikona na festivalu u Cannesu plijenila je pozornost mladolikim izgledom i vitkom linijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Filmski festival u Cannesu iz dana u dana oduševljava spektakularnim premijerama i veličanstvenim izdanjima glumica na crvenom tepihu, a jučer je pozornost plijenila Helen Mirren, koja je osvanula u fenomenalnom izdanju.

Holivudska diva osvanula je u ljubičastoj haljini maksi kroja te preklopljene tkanine koja se u asimetričnim valovima spuštala od ramena pa sve do kraja dugačke suknje. Posebno se isticao povez oko struka kojim je 78-godišnja glumica istaknula vitku liniju.

  • +2
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Haljine u ovom stilu odlična su opcija za zrelije dame jer asimetričan kroj svojim efektnim padom u trenu stvara dojam mladolikosti, dok je suženje oko struka uvijek najlaskavija opcija.

Kada je riječ o boji, ljubičasta se pokazuje kao pravi hit među 50 plus slavnim ljepoticama, a proslavila ju je i Oprah koja se krajem godine redovito pojavljivala u lila komadima.

Mirren je i ovom prilikom odbila prikriti sjede te je svoje srebrne pramenove nosila u raspuštenoj frizuri, glamurozno počešljanoj prema nazad, a sve je podignula raskošnim srebrnim nakitom sa sitnim dijamantima.

helen mirren

Izgleda senzacionalno: Sjedokosoj divi odlično pristaje bob frizura

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa