ZANA MARJANOVIĆ:

Osobno sam se uvjerila koliko je Angelina divna osoba

25.09.2010 u 13:27

Bionic
Reading

Iako snimanje u Budimpešti počinje za desetak dana, osim imena glavne glumice, nije službeno potvrđeno tko će još pojaviti u filmu. Spominju se Nikola Đuričko i Goran Jevtić

Ekipa filma Angeline Jolie, predvođena mladom bosanskom glumicom Zanom Marjanović, do kraja tjedna će se okupiti u Budimpešti. Snimanje počinje u listopadu, a Zana je za Blic ispričala kako se osjećala kad je dobila ulogu nakon audicije u Londonu.

'Velika mi je čast što ću raditi s Angelinom koja je fenomenalna glumica, ali i velika humanitarka i filantropkinja. Pokazala je to svojim brojnim akcijama koje su pomogle mnogim ljudima, a sada sam se i osobno uvjerila koliko je ona divna osoba', kaže Zana Marjanović koja će tumačiti glavnu žensku ulogu.

'Scenarij je odlično napisan i vrlo je autentičan. Prvo što sam pomislila bilo je da ga je pisao netko porijeklom iz Bosne ili je tu dugo živio jer razumije bit ljudi našeg podneblja. To je i razlog zašto sam objeručke prihvatila posao', objasnila je glumica.

Iako snimanje u Budimpešti počinje za desetak dana, osim imena glavne glumice, nije službeno potvrđeno tko će još pojaviti u filmu. Ime koje se najčešće spominje je srpski glumac Goran Jevtić koji bi trebalo tumačiti lik mladića srpske nacionalnosti koji se usred rata u Bosni zaljubljuje u mladu muslimanku. Lik njegovog oca povjeren je Radi Šerbedžiji, a jednu od uloga glumit će i Nikola Đuričko. Uloge su dobili i glumci iz Bosne i Hercegovine: Alma Terzić koja je igrala u filmovima 'Snijeg' i 'The Abandoned', kao i Feđa Štukan