KATE WINSLET:

'Osjećam se debelo i nesretno'

26.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Prema mjerilima većine smrtnika, Kate Winslet izgleda zanosno, štoviše, bolje nego ikad. No, svi komplimenti kojima je zasipaju u zadnje vrijeme lijepoj glumici nisu dovoljni da joj podignu samopouzdanje

Kate na 15. dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u Los Angelesu

Uspješna 33-godišnja glumica, koja je prošloga tjedna osvojila svoju šestu nominaciju za prestižnu filmsku nagradu Oscar, priznala je da se osjeća 'debelo i nesretno' kada se usporedi s holivudskim glumicama.

Kate se oduvijek borila s kilogramima, još kao dijete bila je punašna što ju je obilježilo za cijeli život, pa se i danas, usprkos besprijekornoj liniji, i dalje osjeća nesigurno kad je u pitanju njezin izgled.

'Kao cura, nikada se nisam osjećala privlačno. Osjećala sam se debelom i bila sam nesretna, a taj osjećaj ostaje za cijeli život. Uvijek će biti jedan djelić mene zabrinut da ne izgledam dovoljno mršavo kao ostale glumice', izjavila je Kate.

Kate je priznala da se u prošlosti borila s težinom, ali i da ne vjeruje u dijete ili neprestane posjete teretani.

Bez obzira na njezine dvojbe o izgledu, još je 1998. godine ulogom u filmu 'Titanic' osvojila srca javnosti, a i reakcije na njezinu novu ulogu u filmu 'The Reader' vrlo su pozitivne.