'kitten heel'

Osim što su udobne, čizme s ovakvom petom nisu nikad izgledale više chic

17.11.2023 u 18:44

Bionic
Reading

Niske pete sve su popularnije i popularnije pa ni ovogodišnja ponuda čizama s 'kitten' potpeticama nije razočarala. Francuskinje se kunu da izgledaju 'très chic', a nama se sviđa to što u njima možemo trčati obavljajući svakodnevne zadatke

Trendseterice su se još prošlog ljeta zaljubile u potpetice od svega nekoliko centimetara, a nosile su ih i ove ljetne sezone. Ljetni trend preselio se i u zimske dane, a čizme s kitten petom dominiraju aktualnom ponudom high-street i high-end brendova.

Iako uggsice vladaju cozy outfitima, za crnim kožnim čizmama posežemo kada želimo ostvariti dojam elegancije ili urbanog chica. Međutim u aktualnoj ponudi nalaze se i one u nijansama poput smeđe i bordo, a oni najhrabriji pronaći će i druge boje za šarene modne kombinacije.

Pomama za malim potpeticama započela je nakon što su modne kuće i popularni dizajneri, kao što je Miu Miu, na svojim modnim pistama predstavili efektne kolekcije s takvim modelima čizama.

  • +5
Čizme na nisku petu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za razliku od čizama ravnih potplata, one s malom petom nude malo visine, čime podižu svaku kombinaciju bez drastičnog ugrožavanja udobnosti. Prigodan su odabir i za dnevna i za noćna izdanja, a u njima ćete bez problema izdržati cijeli dan i noć.