emily ratajkowski

Zanosna brineta pokazala chic način za stiliziranje kaputa i visokih čizama

16.11.2023 u 15:34

  • +2

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia , MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kaput s kombinacijom krzna postaje sve veći trend, a Emily Ratajkowski zna kako ga nositi na trenutno najpoželjnije komade

Manekenka Emily Ratajkowski odavno se prometnula u jednu od vodećih trendseterica, a otkako je njen stil nošenja visokih čizmi na minice postao iznimno popularan, njen status u svijetu mode strelovito je narastao. Stoga nimalo ne čudi što je njen posljednji stajling izazvao pravu pomutnju, s brojnim fanovima u potrazi za kaputom koji je pravo oličenje chica.

'Ovako želim izgledati svakog dana ove jeseni. Samo što ovaj kaput vjerojatno košta više nego što ću ikad zaraditi', jedan od mnogih komentara na društvenim mrežama.

Riječ je o uistinu ekskluzivnom kaputom luksuznog brenda Nour Hammour s cijenom od 2450 eura, a ono čime osvaja na prvu njegova je baršunasta tekstura boje kestena, obogaćena crnim krznom koje raskošno zaokružuje ovratnik te se u tankoj liniji proteže uz porub i duž čitave unutrašnjosti.

S obzirom na to da se veže sa strane tankim remenom, iznimno laska liniji te tvori dinamičnu, a toliko ženstvenu siluetu.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Ratajkowski, naravno, ima i dobitnu chic kombinaciju za ovaj glamurozni komad: suptilnu, bezvremensku crnu dolčevitu i ove sezone nezaobilazne visoke čizme s četvrtastom petom, nošene na uske crne hlače.

Koliko su kaputi u kombinaciji baršuna ili brušene kože s dodatkom krzna popularni, potvrđuje i nedavni stajling pjevačice Katy Perry koji je sličan efektan komad nosila na spoj s Orlandom Bloomom.

katy perry i orlando bloom

Od baršuna i perja: Chic kaput slavne pjevačice sjajna je alternativa

Pogledaj galeriju