BEZOBRAZNO ZGODNA

Opet je uspjela - blista u košulji od 250 kuna

07.10.2016 u 12:32

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ako itko zna i s najpovoljnijom krpicom stvoriti nepogrešiv look kao da nosi odjeću s potpisom, onda je to Olivia Palermo. Ovaj je put uz skupocjene cipele za reviju Miu Miu odabrala omiljeni joj high street brend Zara

Tjedan mode u Parizu svim je modnim ovisnicama prilika da se pokažu u najboljem svjetlu i zablistaju u skupocjenim kombinacijama, ali stilistica Olivia Palermo to radi s lakoćom i opet dijeli modne lekcije kako nositi pristupačne komade i dobiti najbolje za manje novca. Uostalom, ona je jedan od dobrih primjera da novac ne može kupiti stil.

#LeilaEmineLundsten #ParisFashionWeek #PFW #SS17 #Fashion #Moda #Style #StreetStyle #Braid #OliviaPalermo

Fotografiju objavljuje Leila Emine Lundsten (@l3minel)


Za reviju modne kuće Miu Miu lijepa je Olivia odabrala jednu ležernu kombinaciju koju je obogatila prelijepim i otkačenim cipelama Givenchy. Na crne cipele, hlače i kaput J. Brand, miljenica modnih dizajnera, styling je zaokružila Zarinom izvezenom košuljom.

Košulja ukrašena cvjetovima košta 249 kuna, a Olivia ju je već nosila na kožne hlače srednje dužine kako bi se bolje istaknule najtrendi cipele ove sezone - gležnjerice od pliša.


Budući da ovaj španjolski brend uspješno kopira sve najnovije trendove, nije tako teško doći do modernih stilova po povoljnim cijenama, a Olivijin je outfit samo jedan dobar prijedlog.

Svjesna da je uzor mnogim ženama i da bi je često rado kopirale od glave do pete, na Instagramu je objavila šaljivi video o najvažnijim pravilima uspješnog šopinga. Ukratko, trebate se uvijek zabavljati, svugdje tražiti inspiraciju, tražiti popuste i znati stati na vrijeme.

Loved my day in Milan with @maxandco??????????#maxandco #aw16

Videozapis objavljuje Olivia Palermo (@oliviapalermo)