ZALJUBLJENI PAR U TRAMVAJU

Oni se ne odvajaju jedno od drugog

03.03.2014 u 18:49

  • +9

Poznati na Juliusu Meinlu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Priredba

Bionic
Reading

Julius Meinl, brend koji inspirira pjesnike još od 1862., predstavio je zanimljivu kampanju i edukativni projekt u kojem nas potiče na otkrivanje i prepoznavanje poezije u svakom trenutku kada se susretnemo s njom, u koji nas je uvela šarmantna voditeljica Antonija Blaće

Tako je danas jedan zagrebački tramvaj nakratko postao mjesto na kojem se čitala poezija, dominirala umjetnost i gdje su predstavnici medija imali priliku doživjeti Julius Meinl kroz drugačiju prizmu stvaranja i postojanja.

Šarmantna Antonija Blaće bila je voditeljica događanja. Čitajući stihove poznatih hrvatskih pjesnika, uspjela je uljepšati ponedjeljak svima onima koji traže pogled u ljepšu budućnost i kojima je poezija pokretač svakog novog dana.

A kao ambasador kulture bečkih kavana Julius Meinl posvećen je ideji prenošenja opuštajućih i inspirativnih predaha uživateljima vrhunske kave te postavljanju dugoročnih veza s umjetnošću i kulturom.

Uz Antoniju Blaće u poetičnom tramvaju zabavljale su se književnica Sanja Pilić, glumice Ankica Dobrić, Marija Borić, Marijana Mikulić, Nera Stipičević, glumac Nikša Kušelj i fotografkinja Mara Bratoš i mnogi drugi.

Dugogodišnje prijateljstvo glumca i kantautora Nikše Kušelja i fotografkinje Mare Bratoš u ljeto 2013. preraslo je u vezu. Poznaju se gotovo cijeli život, jer oboje potječu iz Dubrovnika, a nakon što su si priznali osjećaje, ne odvajaju se jedno od drugog.