PREPLAVILE INSTAGRAM

Ovi ukrasi za kosu bili su namijenjeni za najmlađe, a sada za njima luduju trendseterice

10.03.2019 u 22:32

Bionic
Reading

Većina djevojčica od najmanjih nogu želi izgledati poput princeze, u koje se i pretvaraju uz pomoć raskošnih haljina, cipelica... No, da bi dojam bio potpun, potrebne su šarene ukosnice u kosi, koje od sada više nisu rezervirane samo za njih. Trendseterice diljem svijeta zaluđene su blještavim i šljaštećim, predimenzioniranim ukosnicama, a mnoge kao da se natječu koja će ih imati više u kosi

Vjerujemo da su šarene ukosnice, svih oblika i boja, nešto što vas prvo podsjeti na djetinjstvo. No, na sreću, taj trend sada se proširio modnim svijetom, i on više nije namijenjen samo za najmlađe.

Mnogobrojne fashionistice ne mogu sakriti svoju opčinjenost i oduševljenost predimenzioniranim i šljaštećim ukosnicama, kojima, na kraju, podižu cjelokupni stajling.

Sve je započelo još u prošloj godini, sasvim običnim ukosnicama, da bi daljnje mjesece ta zaluđenost i opčinjenost postala takva, da su i sami proizvođači poradili na svojoj maštovitosti.

Uvjereni smo, ovog će proljeća, baš kao što je vidljivo na Instagram profilima raznih trendseterica, u kosi stajati i po nekoliko ukosnica, većinom ukrašenih šljaštećim detaljima i ispisanim riječima, poput 'feelings', 'anxiety' i slično.

Upravo ukosnicama pripadnice nježnijeg spola i velike ljubiteljice mode, daju svoj osobni pečat, baš kao što su nekada to činile broševima, ali i drugim nakitom.

Trend se ubrzo s Instagrama preselio i na ulice, osobito svjetskih metropola, a ukosnicama su zaluđene i neke naše poznate dame i trendseterice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Prirodna poza 📷

Objavu dijeli Rita Rumora (@ritarumora)