LIJEPA EMILY

Ona ne podnosi grudnjake: Smjelim stajlingom izazvala pomutnju u prijestolnici mode

04.07.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski redovito plijeni pozornost javnosti svojom zanosnom figurom koju je i ovaj put vješto istaknula

Atraktivna ljepotica koja je nakon male uloge u spotu pjevača Robina Thickea 2013. godine doživjela planetarnu popularnost i to zahvaljujući svojim prirodno bujnim oblinama, danas glasi za jednu od najseksi žena na svijetu, a svoje raskošne obline Emily Ratajkowski drage volje ističe u svakoj prilici.

Glamurozna zabava mode biblije Vogue održana u sklopu pariškog tjedna visoke mode bio je dovoljan povod ovoj slavnoj brineti da nakratko napusti grčki otok Mykonos i zaputi se u francusku prijestolnicu.

  • +36
Emily Ratajkowski u društvu prijatelja odmara na Mykonosu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dolaskom na zabavu Emily je mnoštvo fotografa i prolaznika na pariškim ulicama impresionirala elegantnim izdanjem u znaku klasičnog crnog odijela, no i ovaj put vješto je istaknula obline zahvaljujući metalnoj majici srebrna odsjaja koja izgledom podsjeća na obrambenu vitešku košulju.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Metalni detalji učvršćeni kopčama i povezani u cjelinu otkrivali su da Emily ispod sjajne majice ne nosi ništa, a cjelokupno izdanje stilizirala je jednostavnim crnim štiklama, minijaturnom torbicom clutch i decentnim srebrnim naušnicama kojim je oplemenila nemarno valovitu frizuru.

Slavna brineta nedavno je za Marie Claire progovorila o svojim prirodnim grudima i podijelila neugodno iskustvo. 'Sjećam se jednog članka u kojem je stajalo - 'Emily Ratajkowski je Mozart svih grudi'. Ono što je neugodno je to što je netko taj isti članak poslao mom ocu, koji ga je zatim proslijedio meni. Moj me tata još uvijek doživljava kao malo dijete', ispričala je u intervjuu Emily.

'Volim svoje grudi. Volim grudi drugih ljudi. Grudi su nekako odlične', dodala je lijepa brineta koja je u sretnom braku s glumcem i producentom Sebastianom Bearom-McClardom.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia