SEKSI PLAVUŠA

Ona je najvrući supermodel na svijetu

10.05.2013 u 12:15

Bionic
Reading

Malo je onih koji se mogu pohvaliti da su u nekoliko mjeseci razmaka bili na tri naslovnice Voguea. Kate Upton spade u sretnice koje bilježe taj uspjeh

Nakon talijanskog i britanskog, supermodel Kate Upton krasi i cover američkog izdanja Voguea.

Lijepa Kate ima sposobnost iz kupaćih kostima uskočiti u kreacije visoke mode i izgledati jednako uvjerljivo i privlačno u svim varijantama. Prepoznali su to i urednici američkog Voguea, pa 20 godišnja Kate krasi izdanje za lipanj, a titulirali su je i posebnim epitetom, najvrući model na svijetu.

Ljude očarava njezina šarmantna i vrckava osobnost, a popularnost je stekla i zahvaljujući internetu jer je na Tweeteru fotografije koje je snimio Terry Richardson pogledalo 16 milijuna ljudi.


Ambiciozna ljepotica nada se i karijeri na filmu, a želi i dizajnirati donje rublje. Vjerujemo kako je karijera tek pred njom, a da dolazi sa stilom, pokazuje i pojavljivanje na Met Gala Ballu na kojem je zabljesnula u zelenoj dugačkoj haljini. Lijepa Kate krasila je i stranice Sports Illustrateda prije dvije godine, talijanskog Voguea 2102. te nakon toga britanski Vogue. S plavim uvojcima i nevinim licem lako se transformira od slatkice do fatalne zavodnice, a to je čini idealnim licem koje prodaje.