MARTA ORTEGA

Ona je najbolja ambasadorica svog brenda: Prva žena Zare haljinu iz nove kolekcije prošetala je prije svih

12.09.2022 u 21:16

Bionic
Reading

Kada je sredinom lipnja debitirala u ulozi predsjednice modne grupacije Inditex, Marta Ortega ovu visoku funkciju označila je u haljini koja se odnedavno nalazi na policama Zare

Usred ljeta, u srpnju ove godine, Marta Ortega održala je prvi sastanak dioničara kao predsjednica Inditexa, a za ovaj važan trenutak, naravno, odabrala je kreaciju s potpisom brenda u portfelju svoje modne grupacije.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: M. Dylan / ContactoPhoto / Profimedia

Vodeći maksimalnu brigu o svom imidžu, nova šefica Zare za ovu prigodu odabrala je klasičan i sofisticiran model bijele haljine dužine midi, s blagim V izrezom dekoltea, izrađen od svilenog krepa, lepršave siluete. Osim navedenog, njezin dizajn uključivao je detalj tankog, crnog kožnog remena, kojim je maksimalno naglašena ženstvena silueta haljine.

Spomenuta haljina ovoga rujna puštena je u prodaju, kao dio Zarine prve dizajnersku capsule kolekcije stvorene u suradnji s dizajnerom Narcisom Rodriguezom, poznatim po čistim profinjenim linijama koje su obožavale Michelle Obama i neprežaljena američka ikona stila Carolyn Bessette Kennedy.

  • +26
Zara x Narciso Rodriguez Izvor: Promo fotografije / Autor: CRAIG MCDEAN/Zara

U kolekciji se osim odjevnih komada mogu pronaći večernje clutch torbice, salonke i gležnjače. U prodaji se svih 25 komada našlo u odabranim Zarinim dućanima i online, a cijene se kreću od 300-ak pa sve do preko 3000 kuna, koliko košta vječni crni kaput - najskuplji komad u kolekciji. Nažalost, kolekcija još uvijek nije dostupna kupcima u Hrvatskoj.