OČARAVAJUĆA LJEPOTICA

Ona je i u 63. bezobrazno zgodna u kupaćem kostimu

01.09.2016 u 14:11

Bionic
Reading

Christie Brinkley napunila je početkom godine 62. godine, ali kada odjene kupaći kostim i pozira kao da je na snimanju za modnu kampanju, svaki put izazove veliko zanimanje zaista sjajno izgleda i u zreloj dobi

Plavokosa Christie Brinkley ovaj je put na Instagramu zabilježila odmor s prijateljima na luksuznoj jahti i nije propustila objaviti nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, potpuno svjesna da će dobiti komplimente za mladolik izgled.

Čini se da je ovaj put odlučila bikini zamijeniti jednodijelnim kostimom, ipak su oni ovoga ljeta hit, a kao nekadašnja manekenka prati trendove i često nosi hit krpice. Na crni kupaći kostim nabacila je košulju kako bi se zaštitila od sunca i omotala se crvenim pareom.


Da vjerno prati trendove, pokazala je i fotografijom na kojoj nosi šik espadrile s crveno-bijelim prugicama, baš kao i stilistica Erica Pelosini. Espadrile u klasičnom morskom stilu s potpisom su Michaela Atmorea, inače Christiena bliskog prijatelja koji je također bio na jahti.


Lijepa Christie inače plijeni pažnju mladenačkim stilom odijevanja pa je nedavno oduševila treger-kombinezonom i tenisicama dok je kćeri Sailor pomagala kod preseljenja u studentski kampus. No od njezina dobra stila sve puno više zanima kako postiže mladolik izgled u svojim godinama. Nakon što je pokrenula uspješan biznis s kozmetikom kojom garantira ljepšu i sjajniju kožu, svoje je tajne objedinila u knjizi 'Bezvremenska ljepota' (Timeless Beauty).


Od najvažnijih savjeta uvijek naglašava pravilnu zaštitu od sunca, redovne pilinge cijelog tijela i njegu kvalitetnim kremama. Nedavno je priznala da koristi filere, da je isprobala botoks, ali mnoge nije uvjerila da je to jedino što koristi za nevjerojatno lijepu i zategnutu kožu.

Brinkley Moving Company! We Get the job done! ?? #offtocollege #latergram

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)