PLAVOKOSE LJEPOTICE

Tko bi rekao da je među njima više od 40 godina razlike?

18.08.2016 u 19:39

Bionic
Reading

Godinama je bila simbol za savršeno tijelo u bikiniju, ali otkada je ušla u zrele godine, 62-godišnja Christie Brinkley ne prestaje oduševljavati svijet svojim mladolikim izgledom, posebno kada stane rame uz rame 18-godišnjoj kćeri Sailor

Nekadašnja manekenka često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a fanovi se ne mogu načuditi kako joj uspijeva izgledati tako mladenački i svježe jer, bez obzira na malu pomoć estetike, nije lako imati takvo tijelo nakon što prođete 60.

Ovaj je put oduševila fotografijom na kojoj je podijelila obiteljski trenutak. Njezina najmlađa kćerka, 18-godišnja Sailor, kreće na fakultet pa su se pohvalile da je selidba u studentski dom uspješno završila.


No, malo je tko od fanova uopće registrirao što je Christie poručila jer su dvije dame na fotografiji u krpicama od trapera nevjerojatno slične, kao da među njima nije razlika od 44 godine. Ona će uvijek reći da pazi na prehranu, vježba i koristi razne preparate kako bi joj koža što ljepše izgledala. Najčešće ističe da svakodnevno radi piling cijelog tijela, ne odvaja se od kreme za sunčanje, ali ističe i da njezina krema Recapture 360 ima odlično djelovanje na kožu lica. Mnogi će na to sve odmahnuti rukom i reći da je za njezin nevjerojatan izgled prije svega zaslužna genetika.

Mladenačkom izgledu Christie zasigurno pomaže i odabir odjeće jer uz traper-kombinezon je uparila običnu bijelu majicu i retro model Adidas tenisica u razigranoj crvenoj boji.

Kombinezon od trapera treba znati upariti s pravim komadima jer njegova uska forma kao da namjerno ističe svaku malu nesavršenost, ali to očito nije problem za Christie.

Cheek to Cheekbones! My tall little Cover Girl @sailorbrinkleycook ????

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)


Štoviše, to joj je jedan od dražih komada. Uz ovaj model s nešto kraćim nogavicama, nedavno je New Yorkom šetala u sličnom dizajnu s potpisom Stelle McCartney.

Brace yourself .. I'm going to say the words no one wants to hear...back to school! Make that college! Prepping da crib!

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)


Njezina je kći, pak, nosila varijantu s kratkim nogavicama i krojem koji više nalikuje klasičnim tregericama, a ne može se poreći da zajedno više sliče prijateljicama nego mami i kćeri među kojima je više od 40 godina razlike.