KRALJICA STILA

Ona baš nikad ne griješi: Zanosna Irina Shayk ima genijalnu odjevnu kombinaciju koju bi svaka žena trebala imati u ormaru

24.10.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Da svaka žena u svom ormaru treba imati običnu bijelu majicu i statement odijelo još jednom je potvrdila Irina Shayk. Zanosna manekenka baš nikad ne griješi po pitanju stajlinga, a nije pogriješila ni kada je ulicama New Yorka prošetala u ovom efektnom plavom odijelu od kože koje je nemoguće ne zamijetiti

Na odijela se davnih dana prestalo gledati kao na odjevni komad za muškarce. Žene diljem svijeta posljednjih su godina potpuno izgubile kompas za odijelima svih krojeva, boja i uzoraka, a to se najbolje vidi na Instagramima influencerica i modnih blogerica koje ih u svom ormaru imaju pozamašan broj, ali i na ulicama diljem svijeta.

Zahvaljujući Coco Chanel i Yves Saint Laurentu koji su popularizirali sakoe, odijela su postale neizostavan komad odjeće u ormarima žena svih generacija, a proteklih su sezona postala sinonim za modernu i nezavisnu ženu. Omiljena su ne sako zato što se lako kombiniraju, već i zato što su primjerena za sve prigode - od špice, preko ureda, do vjenčanja.

I proslavljena manekenka i slaba točka mnogih slavnih neženja, Irina Shayk, u svom ormaru ima brojna odijela, a s dolaskom jeseni pohrlila je nabaviti model od kože koja je ove sezone apsolutna vladarica modne scene. Komadi od kože preplavili su police trgovina, a posebno kožne jakne i sakoi koji predstavljaju savršen odabir za ovo škakljivo prijelazno razdoblje.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Lijepa Irina, koja s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom dijeli skrbništvo nad trogodišnjom kćerkicom Leom De Seine, odlučila se za efektno plavo odijelo od kože s potpisom brenda Magda Butrym koje je uskladila s običnom bijelom majicom, kulerskim crnim combat čizmama i upečatljivom torbicom zebra uzorka s potpisom brenda By Far, čija cijena iznosi oko 2.600 kuna.