MODNA IKONA

Olivia Palermo ima besprijekoran stajling, a uz hit cipele nosi tako jednostavnu, a opet jako efektnu haljinu iz Zare

09.09.2022 u 09:39

Bionic
Reading

Olivia Palermo, jedna od najpoznatijih influencerica, velika je modna ikona našega doba i ujedno inspiracija mnogim zaljubljenicama u lijepo odijevanje

Omiljena it djevojka svojevrsni je sinonim za vrhunsku eleganciju, a redovito nas ostavlja bez daha svojim genijalnim izdanjima.

Perje, kimono, ludi uzorci, upečatljive boje, kombinacija printova... Olivia sve to, pa čak i naizgled potpuno nespojive komade, uspije kombinirati u stajlinge vrijedne divljenja.

Kada je riječ o modi, Olivia itekako zna što treba. Lijepa Amerikanka ima izvježbano oko za modne komade koji izazivaju pozornost, a ovog puta je spremno isprobala najvrući trend ove sezone, zavodljive cut out haljine.

Budući da je posebno vješta u slaganju upečatljivih stajlinga i modnih komada koji se u rekordnom roku nađu na listi želja brojnih zaljubljenica u modu, ne sumnjamo ni u to da će ova haljina u crnoj boji s efektnim prorezima oko struka izazvati pravu pomamu među trendstericama.

Kako često kombinira skupocjene komade s onima svima dostupnih brendova, i ovaj je look oduševio brojne obožavatelje, a zavodljivu haljinu s potpisom španjolskog brenda Zara, Olivia je upotpunila statement nakitom, odličnim make upom i kosom podignutom u visoki rep s ukrasnom trakom.

  • +12
Cut out haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Komplimenti ni ovoga puta nisu izostali: 'Divna', Prelijepa', Sviđa mi se look'.

OLIVIA PALERMO I JOHANNES HUEBL

Najljepši par u gradu: Modna ikona u raskošnoj haljini blistala u društvu zgodnog supruga

Pogledaj galeriju