MODNA IKONA

Odvažno izdanje u ljetnoj haljini: Meghan Markle ponovno krši pravila

24.04.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Premda prema kraljevskom protokolu nije dopušteno nositi haljine bez rukava, Meghan Markle ne obazire se na pravila te ih često krši

I dok su pripreme za njezino vjenčanje s princem Harryjem u punom jeku, Meghan Markle nastavlja sa svojim društvenim obvezama.

Američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Suits' izgledala je bez greške u svom prvom javnom nastupu otkako su vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i princ Williama postali treći put roditelji.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U haljini bez rukava ukrašenoj remenom (SS18 kolekcija Hugo Boss) i omiljenim štiklama u boji kože, buduća vojvotkinja od Sussexa izgledala je poput filmske dive.

Osim što kreacije bez rukava nisu dopuštene kraljevskim protokolom, Meghan se odlučila i za crnu boju iako su vedre i upečatljive boje zaštitni znak kraljevske kuće, pa Kate Middleton i kraljicu Elizabetu često možemo vidjeti upravo u takvim kreacijama.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cool look začinila je odgovarajućim clutchem, nenametljivim make upom i ležernom punđom.

Princ Harry i Meghan Markle nazočili su u crkvi Sv. Martina u Londonu obilježavanju 25. obljetnice smrti Stephena Lawrencea, tinejdžera koji je nasmrt izboden 1993. godine na londonskoj autobusnoj stanici.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ i Meghan rukovali su se i razgovarali s majkom ubijenog tinejdžera Doreen Lawrence, a njegova je smrt užasnula britansku javnost.

Inače, kako se pisalo, kraljevska beba, treće dijete Kate Middleton i princa Williama, ima velik utjecaj na britansku kraljevsku liniju nasljeđa i pomaknula je princa Harryja još jedno mjesto niže u redu za prijestolje te je on sada šesti na listi za krunu.

jednostavne i nosive

Meghan Markle briljira u haljinama koje slave žensku figuru

Pogledaj galeriju