AMERIKANKA NA DVORU

Meghan Markle opet dokazala da s pravom nosi titulu nove modne ikone

22.04.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Nakon što je oduševila u zelenoj haljini cvjetnog uzorka koju potpisuje Self Portrait i crnom sakou Alexandera McQueena, Meghan Markle je u istom danu pokazala još jednu kombinaciju koja ostavlja bez daha

Baš poput vojvotkinje od Cambridgea, ljupka Amerikanka diktira trendove te modno inspirira djevojke i žene diljem svijeta, za koje je postala prava modna inspiracija.

Atraktivna američka glumica koja će se idućeg mjeseca udati za princa Harryja, zablistala je na partyju povodom 92. rođendana kraljice Elizabete II u još jednom besprijekornom outfitu ovoga puta s potpisom omiljene britanske dizajnerice Stelle McCartney, kćeri slavnog člana Beatlesa, Paula McCratneyja.

U prekrasnoj haljini s efektnim rukavima poput plašta, Meghan je sve očarala i ponovno potvrdila kako s pravom zaslužuje titulu nove mode ikone. Zanimljivu kreaciju u upečatljivoj plavoj boji, Meghan je iskombinirala s odgovarajućim Blahnikovim salonkama, clutchem i s malo zlatnog nakita.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Amerikanka nije skidala osmijeh s lica, a princ Harry bio je vrlo elegantan u tamnom odijelu.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na rođendanskom koncertu u čast kraljice Elizabete II koje se odražao u Albert Hallu u Londonu nastupile su mnoge poznate zvijezde među kojima i Kylie Minogue, Craig David, Sting, Shaggy, Tom Jones i dr.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčanje mlađeg brata princa Williama, Harryja i modno osviještene Amerikanke održat će se 19. svibnja.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U svakom slučaju bit će zanimljivo pratiti modno rivalstvo između Meghan i njezine buduće šogorice Kate Middleton, koja je često na meti modnih kritika zbog svoje sklonosti konzervativnim modnih odabirima.

  • +21
Zvijezde na rođendanu Kraljice Elizabete Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia