KAKAV STRUK

Odvažno izdanje: Tatjana Dragović izazvala pomutnju u kombinaciji koja ne trpi nesavršenosti

01.04.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Lijepa Tatjana Dragović, jedna od naših najuspješnijih manekenki, u svakoj prigodi briljira svojim modnim kombinacijama

Za atraktivnom brinetom zavidne figure okrenule su se mnoge glave na događanju upriličenom u Digitalnom parku - Playground u Zagrebu, gdje je hrvatsko izdanje magazina Elle proslavilo važnu obljetnicu: 20 godina na tržištu.

Ovaj party nisu željela propustiti brojna poznata lica, a među njima su bili i Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić.

Iako na ovom događanju nije manjkalo poznatih lica, ne sumnjamo da je Tatjana u odvažnom izdanju bila među najzapaženijim uzvanicima.

  • +19
Elle proslavio 20 godina na tržištu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Svoju je besprijekornu figuru naglasila u odvažnoj kombinaciji koju bi se rijetki usudili nositi.

Bež haljina od pletiva s efektnim vezicama nosi potpis dizajnera Christophera Esbera, a otkrila je vitak struk zgodne Tatjane. Ovaj efektni look nadogradila je seksi sandalama s remenčićima, a jednostavna frizura i decentan make up bili su samo točka na 'i'.

Upravo su takvi modeli sandala najveći hit unazad nekoliko sezona, a njihova će se dominacija nastaviti i u mjesecima pred nama.

Društvo joj je pravio partner Vlaho Arbulić u ležernoj košulji i trendi trapericama, a markantni glazbenik rođen u Konavlima zaokružio je mladenački stajling ogrlicama i nakitom.

Inače, par ima šestogodišnju kćer Luce dok Tatjana iz braka s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece, kćer Amber i sina Emanuela.