Zavirite u Hervisovu škrinjicu darova

Oduševite se sniženjem i prije sniženja! Ne propustite senzacionalne blagdanske popuste u Hervisu

19.12.2020 u 07:00

Bionic
Reading

U Hervisu, popularnom trgovačkom lancu opreme za sport i slobodno vrijeme, krenuli su veliki blagdanski popusti koje ne smijete propustiti!

I prije siječanjskih sniženja, Hervis je za svoje vjerne kupce pripremio najljepši blagdanski dar - popuste čak 60% na sve kategorije proizvoda: sportsku obuću, odjeću i opremu.

Sportska odjeća, sportske cipele, sprave, oprema za trčanje, biciklizam, planinarenje, skijanje, odjeća i obuća za slobodno vrijeme… samo su dio onoga što možete pronaći u Hervisu te odabrati najljepši blagdanski dar za svoje najmilije, ali i za sebe!

Zavrite u Hervisovu škrinjicu darova gdje vas očekuje više od 100 savršenih ideja za blagdansku kupnju, sve uz, naravno, Hervisove popuste.

Ako pak tražite dar za mamu, prijateljicu, baku, suprugu, Hervis vam je uvelike olakšao potragu te pripremio prijedloge najboljih darova ZA NJU.

Tražite li dar za njega, također možete zaboraviti na mukotrpnu potragu, surfanje Internetom ili hodanje po trgovinama. Hervisova ponuda oduševit će svakog muškarca.

Hervis nije zaboravio niti vaše male sportaše koji će biti oduševljeni kada pod božićnim drvcem nađu loptu, klizaljke, tenisice, romobil…. Zavirite u Hervisu blagdansku ponudu i pronađite najljepši dar za vaše mališane uz odličan blagdanski popust.

Ne propustite nabaviti vrhunske marke po genijalnim popustima u Hervisovim poslovnicama ili na web shopu. Hervis nudi zabavu pri kupnji i onima s najzahtjevnijim željama.

Vi birate gdje i kada ćete kupovati, želite li se u kvalitetu najboljih sportskih brandova uvjeriti na licu mjesta I željene proizvode odmah ponijeti kući, ili odlučujete izbjeći prosinačke gužve pa ćete svoju kupnju napraviti preko Hervis web shopa koji vam nudi dvije opcije – preuzeti pošiljku u Hervis trgovini ili naručiti brzu i sigurnu Hervis dostavu kući.

Hervis je tu da ispuni sve vaše blagdanske želje I pomogne vam u odabiru!