NEPREPOZNATLJIVA

Odrekla se šminke i štikli pa uživa u majčinstvu

27.02.2015 u 10:29

Drew Barrymore

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Drew Barrymore potječe iz glumačke obitelji i od djetinjstva je u filmskoj industriji pa je prolazila kroz burna i opasna razdoblja, ali majčinstvo ju je potpuno promijenilo te koristi svaki trenutak kako bi što više uživala u njemu

Slavnu su glumicu paparazzi snimili s kćerkicama Olive i Frankie u parku s ponijima u Los Angelesu. Društvo im je pravio obiteljski prijatelj Chris Miller, pišu američki tabloidi.

Umjesto da mari za fine haljine, štikle ili šminku, Drew se u potpunosti posvetila djevojčicama pokazujući im ponije i uživajući u toplom danu.

Za odlazak u park odabrala je trendi podrapane traperice i običnu majicu, a jasno se vidjelo da je bez make-upa. Tako je 40-godišnja glumica ostalim kolegicama dala malu lekciju o tome da je i zvijezdama ponekad dopušteno da budu samo mame te da se ne moraju mučiti u štiklama u parku ili se šminkati kao da idu na premijeru.

Drew navodno priprema knjigu kratkih priča o svome životu, a kako potječe iz takozvane dinastijeBarrymore te je imala velikih uspona i padova, svi sa zanimanjem iščekuju njeno objavljivanje.