NOVI IMIDŽ

Odlučila se na rez: Eva Longoria ima novu frizuru koja 'skida' godine

10.11.2023 u 20:24

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Chanel je ovog tjedna organizirao Academy Women's Luncheon, a to je bila idealna prilika za omiljenu 'kućanicu' da svijetu pokaže i svoj novi imidž

Na popodnevnom druženju u Los Angelesu okupilo se uistinu zvjezdano društvo, a ovo je bila i idealna prilika da se proslavi konačni kraj štrajka glumačkog sindikata, koji je trajao više od tri mjeseca.

Kako je javnosti objasnila predsjednica glumačkog sindikata SAG-AFTRA Fran Drescher, postignut je sporazum koji, između ostaloga, uključuje povećanje minimalne nadnice, ali i poseban honorar za reprize i sudjelovanje u svim projektima koji se prikazuju na streaming servisima.

No, kraj štrajka u ovoj nam priči nije povod, već jedna od uzvanica na druženju. Riječ je o 48-godišnjoj Evi Longoriji koja je ovu prigodu iskoristila i kako bi se pohvalila novom frizurom koja joj tako dobro pristaje.

BESPRIJEKORNA FIGURA

Za nju ljeto još traje: Eva Longoria još jednom zagolicala maštu obožavatelja

Pogledaj galeriju

Iako je već neko vrijeme nosila dužu kosu, koju je u većini slučajeva nosila podignutom od lica ili bi je pustila da u valovima pada niz ramena, odlučila se na rez koji se u njezinom slučaju pokazao savršenim.

Eva Longoria svoju je kosu skratila na ravni, duži bob koji itekako laska holivudskoj ljepotici te 'skida' godine.

U posljednjih nekoliko godina vladavina boba jednostavno ne jenjava, pa smo nakon francuskog, talijanskog, grungy, stepenastog ili asimetričnog, a Eva Longoria se, po uzoru na svoje slavne kolegice, odlučila na elegantni, ravno ošišani, tzv. blunt bob.