NEDOSTATAK DOKAZA

Odbačena optužnica protiv Biebera za krađu mobitela

17.06.2014 u 14:32

Bionic
Reading

Justin Bieber se ipak neće suočiti s progonom zbog incidenta 12. svibnja u Sherman Oaks Castle Parku. Optužba da je navodno zgrabio mobitel žene koja ga je snimala odbačena je zbog nedostatka dokaza

Slučaj je prvotno zbog nedostatka dokaza okružno tužiteljstvo u Los Angelesu predalo na gradsko odvjetništvo Los Angelesa, koje je nakon ispitivanja devet svjedoka također presudilo nedostatak dokaza.

Tužitelj je protiv Biebera 13. svibnja podnio tužbu za krađu navodeći da je pjevač pokušao oduzeti mobitel ženi koja je prethodno zamoljena da ga prestane snimati.

Prema njezinoj izjavi, mobitel je pospremila odmah u torbicu nakon što su je Bieberovi tjelohranitelji upozorili da ga ne fotografira.

Pjevač joj je tada navodno prišao i optužio je da premotava stare snimke zahtijevajući da mu pokaže mobitel. Zatim je posegnuo u torbicu i izvukao mobitel, a na trenutak su se, prema njenim navodima, i pohrvali. Tvrdi nadalje i da mu je rekla kako ga nije snimala i da to može dokazati, na što joj je Bieber odbrusio: 'Zašto ne odeš? Sramotiš svoju kćer!'

Međutim, svih devet zaposlenika parka koje je policija ispitala posvjedočilo je da nije bilo nikakvog fizičkog obračuna i natezanja. Također, to područje parka ne pokrivaju sigurnosne kamere.