EFEKT MEGHAN MARKLE

Odabrala je stranu: O njoj se posljednjih dana najviše govori, a modnu počast odlučila joj je odati i prva dama Amerike

09.03.2021 u 09:48

Bionic
Reading

Obilježavanje Međunarodnog dana žena prva dama Amerike Jill Biden iskoristila je kako bi nagradila žene diljem svijeta koje su protekle godine pokazale izvanrednu hrabrost, a tim povodom posebnu pažnju privukla je svojim odabirom efektne haljine

Prva dama Amerike, 69-godišnja Jill Biden ovog ponedjeljka sudjelovala je na međunarodnoj dodjeli nagrada State Women of Coaurage, odavši počast 21 ženi koje su se istaknule svojim vodstvom.

Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Manuel Balce Ceneta / AFP / Profimedia

'Neke od ovih žena provele su život boreći se za svoj cilj. Druge tek kreću na putovanje koje nisu tražile', rekla je u svom govoru. 'Neki su pozvani u službu, a neki nisu mogli pobjeći. Oni se bore za vlastiti život i za svoju djecu. Žele ispraviti nepravde naše prošlosti, izgraditi svjetliju budućnost za sve. Nisu imuni bojati se. Nitko nije.'

Navedenim povodom američka prva dama odjenula je haljinu dužine midi s efektnim uzorkom limuna, a uz nju je nosila odgovarajuću zaštitnu masku za lice u paru sa žutim modelom salonki.

Spomenuta haljina, poput maske, djelo je dizajnerskog brenda Oscar de la Renta, a u gotovo identičnoj haljini samo tjedan dana prije osvanula je bivša američka glumica Meghan Markle tijekom događanja streaming servisa Spotify, na kojem je s princem Harryjem najavila lansiranje vlastite podcast emisije.

I dok verzija limun haljine viđena na Meghan Markle u prodaji iznosi 24 tisuće kuna, model za koji se odlučila 69- godišnja Jill Biden u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 18 tisuća kuna.