ENVY ROOM

Oda ženstvenosti i glamuru: Bajkovite haljine domaćeg modnog dvojca nikoga neće ostaviti ravnodušnim

02.06.2020 u 14:50

Bionic
Reading

Naš poznati modni dvojac eNVy room za aktualnu sezonu kreirao je kolekciju koja u fokus stavlja prepoznatljive kanone njihovog estetskog rukopisa, snažno se oslanjajući na bajkovitost, eleganciju, romantiku i ženstvenost

Ni ova teška vremena u kojima živimo, ma koliko kod bila neizvjesna, ne bi nas smjela pokolebati u tome da tražimo ljepotu i u njoj uživamo. Pomalo eskapistički, upravo bismo tada u njoj trebali pronaći utjehu i oslonac i odmak od realnosti.

Novu eNVy room kolekciju, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević uobličili su u odu ljepoti koja nadilazi vrijeme, te nas poziva da na trenutak zaboravimo brige i prepustimo se maštanju uranjajući u neke druge svjetove.

  • +3
eNVy room Izvor: Promo fotografije / Autor: Karla Jurić i Ive Trojanović

Krojevi, kao i mnogo puta do sada, evociraju pedesete godine prošlog stoljeća, vrijeme kada je moda akcentirala gracioznost i zavodljivost ženske siluete, a inspiracija raskošnom estetikom viktorijanske ere, vidljiva u detaljima poput visokih i pomalo strogih, zatvorenih ovratnika i voluminoznih rukava, unosi dašak dramatičnosti i uvijek dobrodošlog glamura. Prepoznatljivi elementi i u ovoj se modnoj priči eNVy rooma prožimaju kreirajući očaravajuću seriju odjevnih predmeta među kojima dominiraju omiljene im haljine u midi i maksi dužinama, elegantni kombinezoni i odijela.

Svjetlucavi materijali s floralnim motivima, romantična čipka i cvjetne aplikacije doprinose nježnoj razigranosti, naglašena ramena, svileni saten i lepršavo perje unose glamur i eleganciju, a duboki prorezi, transparentne tkanine i izrazito otvorena leđa dodaju kolekciji dašak decentno provokativnog seksepila.

U jedinstvenoj simbiozi svih svojih suprotnosti, kolekcija svakim svojim detaljem šalje bezvremensku poruku o ljepoti.