BEAUTY TRIKOVI

Od ove ljepotice se doista može naučiti kako biti seksi

12.06.2013 u 08:00

  • +3

Megan Fox

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Lijepa glumica Megan Fox uvijek izgleda zanosno, a njezina pojava, bilo na crvenom tepihu bilo u slobodno vrijeme, nikada ne može proći nezapaženo. Stoga od zanosne Megan doista možemo naučiti nekoliko beauty trikova

Glamurozne trepavice
Bez obzira nosi li Megan teški sloj maskare ili pak ima umjetne trepavice, slavna ljepotica naglašenim trepavicama uvijek istakne oči i stvori dojam seksi looka. Meganine trepavice su uvijek duge, naglašene i uvijene, a ostala šminka je lagana i nenapadna, piše Allure.com.

Crvena boja ima više nijansi

Žena nikada ne može imati dovoljno malih crnih haljina ili pak dovoljno nijansi crvenog ruža – a upravo se tog pravila pridržava i slavna Megan. Boja njezinog ruža uvijek je prilagođena odjevnoj kombinaciji koju nosi: crveno-narančaste nijanse za svjež izgled i laganu šminku, te tamna crvena boja vina uz smokey eyes, blistavu kožu te seksi poziranje s napućenim usnicama.

Frizura ne mora biti komplicirana
Bilo da se radi o odlasku na kavu i u šoping ili pak na crveni tepih, Megan nikada ne fura komplicirane frizure i njezina frizura nikada nije 'previše dotjerana'. Uz glamurozne haljine najčešće nosi zanosne valove u kosi, a za premijere se nerijetko odluči za uredan rep. Upravo je taj bezbrižan pristup velik dio njezine privlačnosti.

Najpoželjnije su sjajne i rumene usne
Megan ima naglašene i pune usnice, no za posve seksi i neodoljiv izgled dovoljan joj je tanak sloj sjajila u roskastoj ili crvenkastoj nijansi.

Dozirajte retro look
Megan inspiraciju za frizure i izgled crpi u modi 40-ih godina, no taj njezin glamurozan izgled je i vrlo mudro doziran – poznata Rita Hayworth valove nosi znatno ležernije, a šminka joj je uvijek svježa i nenapadna.

Razdjeljak na sredini može biti seksi

Kosa razdijeljena na sredini tjemena može dati izgled školarke, no Megan dobro zna kako i ovaj look učiniti jako seksi – dodajući nekoliko nježnih valova u kosi Megan se transformira u pravu zavodnicu.


Osmijeh
Pozirajući pred fotoobjektivom, Megan dobro zna kako biti seksi i mistična. Naime, ako želi djelovati tajanstveno i jako zavodljivo, Megan ne nabaci širok osmijeh, već poluosmijeh i, naravno, izgleda fantastično.

Naglasite obrve
Čak i s vrlo malo šminke, Meganino lice uvijek djeluje zaokruženo i dotjerano zbog dobro oblikovanih i suptilno popunjenih obrva. Odličan način za popunjavanje obrva je uz pomoć voštane tonirane kreme namijene obrvama te ćete tako obrvama dati sjaj.

Najseksi pogled je preko ramena
Kada pozirate poput Megan na crvenom tepihu, primijenite neke od njezinih itekako učinkovitih tehnika. Okrenite se leđima, zbacite glavu i nabacite pogled preko ramena, tako da je tri četvrtine tijela stidljivo zakrenuto u stranu, a poza je itekako seksi.

Haljina bez naramenica se nosi s podignutom kosom i nenapadnom šminkom
Megan jako dobro zna da seksi jednobojne haljine bez naramenica odlično izgledaju s podignutom kosom u punđu te s nenapadnom šminkom. Naime, kada je haljina u prvome planu, tada frizura i šminka ne smiju biti naglašeni.

Priuštite si odmor
Ako želite izgledati zanosno, to ne znači da uvijek morate biti u seksi odjeći i s teškom šminkom. Ponekad si dajte malo odmora. Katkad izgled s jednostavnom odjećom i minimalnom šminkom zna djelovati tako osvježavajuće.