LJEPOTICA OTKRILA:

Od muškarca me može odbiti prsten

30.08.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Atraktivna Iris Rajčić na modnom događanju u ateljeu Krie Design u centru Zagreba privlačila je pažnju svojom pojavom. U trapericama i bijeloj majici koje je upotpunila visokim potpeticama izgledala je kao da je došla s modne piste, a ne, kako nam je priznala, iz dvorane

Simpatična Iris otkrila nam je da je jedva čekala povratak s mora i početak 'šušura' u Zagrebu. Posjetila je tako i prvi modni događaj ususret jeseni u ateljeu Krie Design koji je predstavljao nove modne poslastice.

'Jako se veselim trapericama i kožnim hlačama koje je inače teško dobro napraviti', rekla nam je Iris, dodajući da jako voli prozračne šalove, dobre niske čizme koje može nositi na sve i velike torbe, u principu sve jer, kako kaže, ipak je žena.

Kad su moda i njega u pitanju, kod cura odmah primjećuje oči i jesu li dobro našminkane, dok je od suprotnog spola u modnom smislu odbija nešto sasvim drugo.


'Od muškarca me može odbiti prsten, a mislim na prsten kao modni detalj. Ali volim kad muškarac ima dobar sat i naočale', kaže Iris. Primijetila je i da su se cure po gradu, kad je moda u pitanju, opustile, 'izašle iz ormara', a to joj se sviđa jer voli šarenilo i smatra da je sve dozvoljeno.

'Zašto se ne bismo mogli odjenuti onako kako se taj dan osjećamo, bez obzira što to nekome nije fora ili što netko smatra da to nije neki poseban stil. Sigurno nisam izašla iz kuće, a da se prije nisam pogledala u ogledalo. I to sam ja i to je moje', kaže manekenka.

Iako je trenerica fitnesa, vitku liniju može zahvaliti genima jer, priznaje, može sve jesti i nikada nije bila na dijetama.

'Mogu si dozvoliti da pojedem svašta, pa čak i kokice u dva sata ujutro, ali smatram da treba jesti sve, da je sve zdravo, ali u normalnim količinama. Bitni su doručak, ručak, puno manjih obroka, ali i to da jedete sporo. No svi žurimo i zato često završimo na sendvičima, pa i ja ponekad', priznaje Iris, dodajući kako upravo završava s praksom i da će uskoro početi raditi kao trenerica.