STYLING ZA PET

Očaravajuća ljepota bivše misice nikog ne ostavlja ravnodušnim

27.04.2016 u 12:31

  • +5

Priyanka Chopra

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glamurozna večera časopisa Time koji svake godine sastavlja listu 100 najutjecajnijih osoba iz javnog života ljepoticama je idealna prilika da se pokažu u najboljem svjetlu, a jedna je među njima zasjala u klasičnom bijelom odijelu i pomela svu konkurenciju

Nekadašnja Miss svijeta, indijska glumica Priyanka Chopra za crveni je tepih odabrala odjeću kojom se ne može pogriješiti – bijelo odijelo. Slavna glumica itekako zna kolika je moć jednostavnih outfita, a kako ispod sakoa nije imala ništa, seksipil je iz nje prštao na sve strane.

Moćnom odijelu danskog brenda ST. by Olcay Gulsen bivša misica dodala je seksi štikle Giuseppe Zanotti i ogrlicu Lorraine Schwartz koja je nepogrešivo skretala pogled na dekolte.

Očito svjesna svoje ljepote, glumica je rado pozirala na crvenom tepihu i svima dala vremena da je fotografiraju koliko god žele.

Kao velika zvijezda Bollywooda ova je ljepotica bila peta po redu indijska glumica koja je krasila naslovnicu Timea. Trenutačno je zvijezda serije 'Quantico' u kojoj glumi novakinju FBI-ja osumnjičenu za teroristički napad, a njena ljepota dolazi do izražaja čak i kada nosi obične traperice, majicu i tenisice. Stoga svi njeni obožavatelji sigurno jedva čekaju vidjeti je u novom filmu 'Baywatch'.