ZAMIJENILA CRNU

Obuća u ovoj boji podiže baš svaku odjevnu kombinaciju

05.01.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Prema mišljenju modnih znalaca, trendovski modeli obuće u snježnobijeloj boji daruju poseban modni pečat

Trend bijele obuće, koji je na modnoj sceni odjeknuo prošle godine, ne pokazuje znakove posustajanja, a modni eksperti složni su s mišlju da upravo modeli u toj boji imaju moć podizanja svake odjevne kombinacije.

Posljednjih sezona bijela obuća uspješno se riješila negativne reputacije kakvu je svojevremeno nosila 80-ih godina, a iako je u današnjim vremenskim okvirima rado viđen gost na mnoštvu modela, najveću popularnost postigli su bijeli modeli gležnjača koje su slavne trendseterice ponosno nosile i u vrućim ljetnim mjesecima.

  • +5
Slavne ljepotice u bijelim gležnjačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavne dame poput Belle Hadid, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Adriane Lima, Lily-Rose Depp i Selene Gomez u prošlogodišnjoj ljetnoj sezoni poludjele su za specifičnim modelom bijelih gležnjača s potpisom Stuarta Weitzmana.

  • +7
Slavne dame su zaluđene ovim čizmama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je riječ o iznimno popularnoj obući, potvrđuje mnoštvo kolekcija vodećih dizajnerskih imena. Modna kuća Chanel godinama ne odustaje od predstavljanja vlastitih verzija bijele obuće na modnim pistama, a njoj nije odoljela ni dizajnerica modne kuće Celine, Phoebe Philo.

  • +20
Trend bijelih gležnjača Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo