NATALI DIZDAR

Obožavam komplimente za dobre noge u minicama

16.06.2011 u 13:20

Bionic
Reading

Popularna pjevačica novo je zaštitno lice poznate zagrebačke oftalmološke poliklinike, ali nije samo manekenka, jer veći dio svog života nosi dioptrijske naočale. Istom prilikom otkrila nam je da voli kad joj komplimentiraju na izgledu, ali da je ne bi bilo dobro susresti u mraku i zašto te da je po pitanju sporta, putovanja i još mnogočega u životu strastvena žena

'Bez naočala ne izlazim van, a imam ih mnogo i za svaku priliku jer su mi najdraži modni dodatak', rekla je, demantiravši usput da su svakoj ženi fetiš baš štikle.

'Što se mode općenito tiče, dugo sam surađivala s Ivicom Klarićem. Sportski sam tip, mnogo treniram, prvenstveno tajlandski boks, ali obožavam i trčanje i rolanje u prirodi, a ljeti plivanje, jer sam hiperaktivna i u danu bez fizičke aktivnosti postajem nervozna.'

kazala nam je na druženju u povodu ovilježavanja 15 godina poliklinike Bilić Vision.

S obzirom na vještine iz tajlandskog boksa, je li opasno zamjeriti vam se?

'Rekreativno se bavim njime već šest godina pa ne bih nikome poželjela da mi se nađe na putu. Imam super ekipu u svom zagrebačkom klubu i to je prvi razlog zašto bih svima preporučila sportsku rekreaciju', dodala je, otkrivši tajnu ljepote svojih fino definiranih nogu koje, kaže, voli staviti u prvi plan svojim odjevnim kombinacijama.

'Za klupske nastupe odabirem profinjene mladenačke kombinacije, primjerene svojim godinama. Poput mnogih žena, šminkom na licu naglašavam oči, a na tijelu najčešće noge. Najbolje se osjećam u minicama i kratkim haljinama i sviđa mi se što tada dobivam najviše komplimenata. Općenito se dobro osjećam u svom tijelu, pa odijevam i haljine na bretele, ali sve u okviru dobrog ukusa', kratko se osvrnula na modu. Kako stoje stvari u poslu?

'U standardnoj sam fazi koncerata, slijede nastupi u Skradinu i Splitu pa pregovori za dolazak na Sarajevo Film Festival. Najesen ulazim u studio i počinjem raditi na albumu koji će biti brzo gotov jer riječ je o izvedbama uživo, a prethodno izdajem najavni singl. Ta je pjesma tek u povojima i jedino što znam jest da će biti u mom prepoznatljivom stilu', ispričala je o svojoj glazbenoj karijeri pa nastavila o novostima.

'Otkako sam u veljači diplomirala socijalnu pedagogiju, opustila sam se i mnogo putovala. Bila sam u New Yorku i na Floridi, spremam se za Tajland, a onda u Portugal na surfanje, čemu se neizrecivo veselim, sa surferskim klubom Kohola. Početnica sam, ali već sam nabavila svu opremu i odijelo', završila je priču Natali Dizdar i otišla otpjevati nekoliko prigodnih pjesama na domjenku. Na zadovoljstvo muškog dijela publike, outfitom prilično otkopčana, i ovaj put ostala je 'zakopčana' što se ljubavne tematike tiče. Samo je odmah nakon našeg pitanja zapjevala svoju uspješnicu 'Zamijenit ću te gorim'. Možda znakovito.

Najveći hit Natali Dizdar