RENATA SOPEK:

'Obožavam imati na sebi samo kućni ogrtač'

07.05.2010 u 20:51

Bionic
Reading

U Ilici se otvorio Converseov dućan u koji su pohrlili naši celebovi ne bi li našli neke otkačene tenisice ili majice za sebe

Iako ih većinom vidimo obučene kao šminkere, i naši poznati imaju svoju casual stranu, odnosno vole biti udobno obučeni, bez previše šminke i visokih potpetica, a onda tu ulijeću obične traperice, trenirka i neke dobre Conversice, kazala nam je Renata Sopek koja je na otvorenje došla s Antonijom Stupar

I šminkeri vole udobno

'Pa nismo mi uvijek sređene kao što nas vidite, ima dana kada hodam u trenirci, a ima i onih kada ne izlazim iz ružičastog kućnog ogrtača koji mi je poklonila Matija Vuica. Na jednoj modnoj reviji mi je bilo jako hladno, ona me njime ogrnula i kazala: Sad je tvoj. Tako da je sada to moj najdraži odjevni predmet za po doma', ispričala nam je Renata, dok se njezina kolegica s RTL-a Antonija Stupar uopće ne presvlači kada je kod kuće.

'Kada znam da imam slobodan dan i da neću nigdje izlaziti, lijepo ostanem u pidžami u uživam, to mi je tako dobro', rekla nam je simpatična Antonija.

Nešto manje šminker je Joško Lokas koji je stigao na otvorenje jer je zaštitno lice za Converse u Hrvatskoj. Otkad je opet počeo raditi na kvizu Upitnik, krenulo mu je, a i s Natašom Janjić je sve OK.

'Oduvijek sam obožavao Converse, išao sam u London u njihove dućane kupovati majice i tenisice i sada je konačno došao i u Hrvatsku. Što da kažem nego da sam oduševljen. Čak i moji klinci vole konversice, zarazio sam ih njima', priča Lokas koji od nedavno na Novoj TV s Enesom Bešlagićem radi na 'Upitniku'.

'Opet se stvorila strka i radi se punom parom, ali jako sam zadovoljan jer je Enes jedno takvo iskreno i jednostavno biće da se njim jednostavno ne možete ne složiti', rekao nam je Lokas i brzo krenuo u potragu za novim majicama.

Od poznatih faca, na otvorenju Conversea družili su se tportalove kolumnistice Marijana Batinić i Petra Nižetić Tamara Loos Ida Prester, Frano Domitrović i Ivan Vukušić