JENNIFER ANISTON:

Obožavam biti zaljubljena!

03.11.2010 u 11:08

Bionic
Reading

Američka glumica Jennifer Aniston, unatoč brojnim propalim vezama, priznaje da voli biti zaljubljena. Jednostavno obožava taj osjećaj - imati 'leptiriće' u trbuhu - te ne odustaje od traženja onog pravog

Poznata prijateljica Jennifer Aniston posljednjih godina je imala podosta nesreće u ljubavi i niz propalih veza s nekoliko poznatih

muškaraca, uključujući glazbenika Johna Mayera i glumca Vincea Vaughna.

Usprkos svemu, lijepa glumica priznaje da ne odustaje od ljubavi i traženja onog pravog te da i dalje obožava biti zaljubljena.

'Obožavam osjećati one male 'leptiriće' u trbuhu. Ljubav je najveći izazov za sve nas. Ljubav ne možemo kontrolirati niti možemo odabrati u koga ćemo se zaljubiti. Upravo suprotno, ljubav bira nas, a zbog toga moramo biti otvoreni za nju. Ja sam upravo takva i smatram da zaljubljivanje mora biti spontano', izjavila je Jenn za britanski magazin OK.

41-godišnja glumica tvrdi da se ne obazire na spekulacije medija o njezinom ljubavnom životu te da je razne glasine nasmijavaju, jer već se naviknula na medijska šuškanja. Smatra da njezini obožavatelji ne vjeruju u sve te glasine, a ona se trudi živjeti što mirnije vježbajući jogu koja joj jako pomaže.