SEVERINA BEZ DLAKE NA JEZIKU

'Objavljeni video bio je težak udarac'

severina u badicu

severina u badicu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Viktor Drago i Goran Matijašec

Lijepa pjevačica Severina uvijek oštroumno komentira sve sfere društva, a osvrnula se i na najteži period u svom životu, nakon što je objavljen njezin video, kada je, kaže, bila u depresiji

Severina Vučković, bez dlake na jeziku, komentirala je nateže razdoblje u svom životu, nakon što je na internetu objavljen njezin video, donosi 24 express. Na pitanje je li joj video pomogao u karijeri, Severina je odgovorila da se dogodilo baš suprotno.

'U čemu pomogao? Da budem slavna, da budem poznata, da budem na televiziji? Znate, to ne bi ni bila afera da se radilo o nekoj nepoznatoj osobi, samo je moje ime to napravilo poznatim. Ako je uspjeh nekoga baciti u blato i duboku depresiju, ako je uspjeh da vam se otkažu sponzorski ugovori i kada svaki smijeh koji čujete mislite da je upućen vama i kad sam morala odustati od onoga što sam najviše voljela, i to gotovo sedam mjeseci, a to su koncerti, onda je pitanje što je to neuspjeh, posebno ako vam se takav neuspjeh dogodi na brdovitom Balkanu. Nečijim zlom postala sam javno dobro. Mislim da je po ovom vašem pitanju taj video pomogao samo onima koji nemaju dobrih argumenta protiv mene pa mi onda, ovisno o svojim frustracijama, manjim ili većim, uvijek kad bi mi htjeli osporiti talent i uspjeh, tim videom kao crvenom krpom mašu pred nosom. Ali ne usuđujem nikoga i nemam gorčine. To je težak udarac za ženu. A u tom periodu sam bila na 'vrhu svijeta'', rekla je Severina te ponovno komentirala izjavu da joj je apsolutno svejedno hoće li pjevati za pedere, hadezeovce ili vatrogasce, jer je davno sudjelovala u kampanji HDZ-a.

'Mislite ono da mi daju novce, a da ne pjevam? HDZ nekad i sada, ili barem ono što su nam nekad predstavljali da je HDZ i ovaj danas nemaju nikakve veze. Ili imaju, a mi to nismo znali. Pa vam je onda svejedno, jer su kao svi pozitivci, gejevi, vatrogasci i HDZ-ovci tada!?? Tada se nije znalo što su sve pojedinci iz HDZ-a napravili lošega. Ali mi je nezamislivo stajati na bini sa ženom koja živi u stanu koji je kao legalno oduzet', rekla je Severina za 24 express.

Severina uvijek ponavlja da je kad je pisala stihove 'Ne trebam ja zlato niti dukat žuti' bila mlada i naivna te da im treba uzeti sve, i zlato, i novac, i auto, i kartice.

'Ovo je kao da sam izrekla parolu HDZ-a, a oni je naravno shvatili doslovno. Možda neki nisu razumjeli, ali većina ljudi je shvatila da je to zafrkancija. Ja znam da zafrkancija kod nas nije na cijeni, ali možda bi nam bilo ljepše kad bismo je češće primjenjivali.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi