BEZ IJEDNE KRPICE

Objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola

16.01.2013 u 11:05

Bionic
Reading

Maria Fowler, britanska manekenka i zvijezda reality showa 'The Only Way is Essex', na Twitteru je silno svima željela pokazati svoj lažni preplanuli ten, stoga je zauzela pomalo neobičnu pozu te objavila fotku na kojoj je potpuno gola

Maria Fowler

25-godišnja britanska ljepotica Maria Fowler na sebe često privlači pažnju medija, a njezin Twitter profil obiluje golišavim fotografijama na kojima Maria ističe sve svoje čari. Ovoga puta Maria je objavila fotku na kojoj je potpuno gola, a sklupčanom pozom sakrila je strateške dijelove tijela. Maria je obožavateljima silno željela pokazati svoj novi, lažno preplanuli ten iz bočice koji joj je pomogao nanijeti dečko James Morgan koji ju je i obojio sredstvom za tamnjenje.

'Morgan mi je obojio cijelo tijelo. Tamna sam zahvaljujući sredstvu za samotamnjenje', napisala je Maria ispod fotografija. Maria je i inače sklona objavljivanju svojih golišavih fotografija, njezin izgled djelomično je i rezultat popriličnog broja estetskih zahvata, a između ostalog operirala je grudi te se podvrgnula liposukciji stražnjice.