UZ POMOĆ ŠMINKE

Obične žene pretvorene u glamurozne ljepotice

27.11.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Ruski vizažist zaklinje se da svaka žena može izgledati kao glamurozna zvijezda uz pomoć šminke. Da u njegovim riječima ima istine, pokazuju fotografije običnih žena koje je preobrazio u ljepotice

Za savršen izgled lica ne morate ići pod nož. Ruski vizažist Vadim Andreev kaže kako je za drastičnu promjenu dovoljna šminka koja se, naravno, mora pravilno i znalački nanijeti.


Njemu to sjajno ide od ruke, što se jasno vidi na fotografijama koje prikazuju žene prije i poslije šminkanja. Preobražaj običnih žena u glamurozne ljepotice je fascinantan! Usto, postaje jasno i da svako žensko lice ima potencijal za ljepotu.

Vadim Andreev ima 28 godina, a ljepota i šminkanje njegova su opsesija već 15-ak godina. Zanat je dotjerao do savršenstva pa mnoge ruske zvijezde obožavaju njegov rad. Nerijetko mu se prepuštaju i 'obične žene' koje žele zablistati za posebne prigode poput vjenčanja.

Želim svima pomoći da vide svoju ljepotu', kaže Vadim koji povremeno šminka i muškarce. A kako vještine mladog Rusa izgledaju u praksi? Provjerite u našoj fotogaleriji i videoprilogu.