ROMANTIČNO IZDANJE

Obasuta poljupcima: 60-godišnja Francuskinja blistala u nikad efektnijoj haljini

28.09.2023 u 08:49

Bionic
Reading

U sklopu novog Tjedna mode u Parizu, francuski kozmetički div Lancôme organizirao je glamurozno događanje u muzeju Louvre, prepuno poznatih lica

Nakon što je svojom pojavom uveličala modnu reviju Ralpha Laurena u New Yorku i finale teniskog turnira US Open, zvijezda Netflixove serije 'Emily u Parizu' Philippine Leroy-Beaulieu ponovno je ukrala pozornost u francuskoj prijestolnici mode.

Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Revije vodećih dizajnerskih brendova na Tjednu mode u Parizu 60-godišnja Francuskinja rijetko propušta, a u sklopu novog izdanja odazvala se pozivu na glamurozno događanje kozmetičkog diva Lancôme.

Njezinim izdanjem u potpunosti je dominirala drapirana haljina pripijenog kroja, u cijelosti naglašena ružičasto-crvenim printom poljubaca na kremastoj podlozi.

Ova romantična i efektna haljina laskala je figuri 60-godišnje Philippine Leroy-Beaulieu koja je svjetsku prepoznatljivost stekla ulogom marketinške guruice u Netflixovoj hit seriji. I više nego upečatljivu kreaciju zaokružila je dodacima satenskog sjaja u znaku torbice clutch i sandala s platformom.