DIZAJN PO MJERI

O'dijelo - stil za one koji vole biti drugačiji

15.10.2015 u 10:23

O´dijelo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zamislite da nosite odijelo koje izvana izgleda sasvim ugodno, a iznutra skriva personaliziranu printanu podstavu koja definira vašu osobnost, životni stil i ono što vi zapravo jeste… Ovakav životni stil nudi brend O'dijelo

Kako najavljuju, ideja je nastala kao odraz potrebe muškaraca i žena te tako njihove kreacije ujedinjuju modernost i funkcionalnost izrađenu po mjeri.

Pravilan odabir materijala, dizajna i udobnosti ono su što čini O'dijelo idealnim odabirom svakog muškarca i žene. Naglasak svakog O'dijela njegova je podstava. Ona se radi personalizirano, ovisno o stilu i ukusu svakog pojedinca.

Tako izvana možete izgledati pristojno i uglađeno, dok ono što skriva unutrašnjost odijela čini da se osjećate sigurno, udobno, i najbitnije, potpuno svoje.

Brend potpisuje pulska dizajnerica Anja Moretti koja je uz svoj brend za žene odlučila kreirati i za muškarce. U svoj dizajn odijela dizajnerica je do sada obukla 2 Cellose, Gorana Navojca, Franku Batelić, Frajle i ostale poznate osobe, a ideje i dizajn možete pogledati na facebook-stranicama