FASHION GURU

O bože, gdje su joj nestale grudi?

19.11.2013 u 09:25

  • +7

Fashion Guru

Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc

Bionic
Reading

'I dalje je Rozga vjerna svojem zaštitnom znaku, minjaku, ali ovaj put prezentira idealnu mini haljinu za trudnice', započeo je Fashion Guru svoj ovotjedni modni komentar

Lejla Filipović je dobro nosila 'kvazikožne hlače', 'samo ovako tvrda traper košulja ipak nije za uvlačenje u hlače', tvrdi Feshi.

Aleksandra Grdić obula je pak svoje provjerene čizmice koje je nisu izdale već sezonama u pohodu na društvene događaje', primijetio je Feshi svojim obazrivim izričajem.

Valentina Walme je djevojka zbog koje mu je suza iz oka kanula jer ga je podsjetila na zlatne dane 'Red Carpeta'. 'U ovako jeftinom izdanju nije baš dobila plus, osim ako joj je želja da joj ponude editorijal u Playboyu', mišljenja je.

Iris Androšević odjenula je najgoru moguću dužinu koju žena može staviti na sebe', nemilosrdan je, baš kao i kad je u pitanju Nina Badrić, koja mu izgleda kao da se sprema na obradu hita 'Ja sam vlak' iz 90-ih.

I dok se Zrinka Cvitešić predstavila u glamuroznom izdanju u Londonu, u tuzemstvu je Tamara Garbajs isfurala idealan i najbolji ovotjedni styling