UZ PRIGODNE AKCIJE

Novi Startas slavi prvi rođendan

17.06.2009 u 13:18

Bionic
Reading

Ove godine novi STARTAS, koji je redizajnirao dizajner i ilustrator Mauro Massarotto i kreativni studio Sheriff&Cherry, slavi svoj prvi rođendan, povodom čega Sheriff&Cherry najavljuje niz promo akcija namijenjenih obožavateljima Startasa

Iako je sportska marka STARTAS vukovarske tvornice BOROVO rođena daleke 1976, ove se godine obilježava prvi (službeni) rođendan nakon što je kreativni studio Sheriff&Cherry, predvođen dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom, oživio ovu umalo zaboravljenu sportsku marku.

U samo godinu dana od prvog predstavljanja svjetskoj javnosti u lipnju 2007. godine novi STARTAS doživio je svjetski uspjeh! Prestižne modne adrese na kojima se STARTAS danas prodaje, poput trgovina Selfridges, Liberty, Topman u Londonu, Gerard i Gerard Loft u Firenci, Biffi i Jump u Milanu, Gente u Rimu, Impulse 26 u Briselu, ZOOO u Ljubljani, Supermarket u Beogradu, Harvey Nichols u Hong Kongu, Isetan, United Arrows i Blues u Tokiju, Aloha Rag u Honoluluu te pisani članci o novom projektu STARTAS u prestižnim svjetskim magazinima poput američkih MENSTYLE.COM i mjesečnika TEEN VOGUE i GLAMOUR, britanskog MONOCLE magazina, brazilskog izdanja magazina VOGUE, belgijskih dnevnih novina DE MORGEN, francuskog WAD-a, austrijskog VICEa i STANDARDa samo su mali dio STARTAS priče koja nije zaobišla ni Hrvatsku.

Povodom proslave prvog rođendana novog STARTASa kreativni studio Sheriff&Cherry najavljuje jednomjesečno rođendansko slavlje kroz tjedne STARTAS akcije, počevši već od sutra, četvrtka, 18. lipnja! Naime, na taj dan u zagrebačkom Sheriff&Cherry dućanu (Medvedgradska 3, kod GLIPTOTEKE) organizirana je prva službena STARTAS rođendanska akcija kojom kreativni studio Sheriff&Cherry prvih 50 kupaca modela iz STARTAS Serije 1 daruje posebnom STARTAS torbom s motivima STARTAS modela VUKOVAR, izrađenoj u vrlo limitiranoj seriji!

No time STARTAS slavljenička iznenađenja ne staju. Naime, nova STARTAS iznenađenja bit će organizirana svaki tjedan u razdoblju do 16. srpnja 2009, a informacije o budućim iznenađenjima i događanjima bit će najavljene na službenim internetskim stranicama STARTAS, te FaceBook i MySpace STARTAS profilima u tjednim intervalima.