VOLI PROMJENE

Novi proljetni imidž: Ella Dvornik svoje je obožavatelje podsjetila na Shakiru

01.05.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Influencerica Ella Dvornik Pearce rado daje uvid svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama koji cijene njezin iskren pristup

Ella, ponosna mama djevojčica Balie Dee i Lumi Wren, nema puno vremena za sebe, no kad ulovi pokoji slobodan trenutak, rado se počasti nekim beauty ili frizerskim tretmanom ili trendi krpicom.

Male stvari ispunjavaju nas zadovoljstvom, a dobro je poznato kako i nova frizura radi čuda za raspoloženje, pa je Ella odlučila promijeniti look i isprobati kako bi joj stajala duga kovrčava kosa.

Influencerica koja već neko vrijeme živi u Istri, sa suprugom Charlesom Pearcom i djecom, obožava eksperimentirati s kosom i frizurama pa smo je vidjeli i kao smeđokosu, crvenokosu, s pramenovima...

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Kako već neko vrijeme ima vrlo svijetlu kosu, influencerica se odlučila za platinaste uvojke, a njezini fanovi su bili oduševljeni.

'Kao Shakira', 'Predivno', Kao neka princeza', 'Predivna si s tom frizurom', nizali su se komplimenti. Neki su joj pak savjetovali kako bi joj bolje pristajala neka prirodnija nijansa: 'Sve žene vole dugu kosu, ali po meni bi prirodniji ton bio ljepši'.