KIM KARDASHIAN I PETE DAVIDSON

Svi bruje o stajlingu poznatog para na večeri s dopisnicima iz Bijele kuće: On u tenisicama, a Kim u glamuroznoj srebrnoj haljini

01.05.2022 u 11:44

Bionic
Reading

Među uzvanicima na večeri s dopisnicima iz Bijele kuće, Kim Kardashian i Pete Davidson bili su, bez sumnje jedan od najzapaženijih parova

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian (41) koja je nakon razvoda s kontroverznim glazbenikom Kanye Westom, novu ljubavnu sreću pronašla u naručju poznatog komičara i glumca Petea Davidsona (28), nije propustila poziv na ovu tradicionalnu večeru koja je dvije godine bila otkazivana, a koju je bojkotirao Donald Trump za vrijeme svojega predsjedničkog mandata.

Kim je za ovu prigodu odabrala glamuroznu kreaciju od srebrne tkanine s potpisom njezinog omiljenog brenda Balenciaga koja je istaknula njezine bujne obline, a ovaj upečatljivi look upotpunila je trendi 'wet' frizurom vrtoglavim stilleticama i dramatično našminkanim očima.

Njezin Pete s kojim je u vezi od studenoga, bio je u crnom odijelu i crnim platnenim tenisicama, kultnim Vansicama, modelom Authentic.

  • +4
Kim Kardashian i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Stefani Reynolds / AFP / Profimedia

Osim njih, na ovoj svečanosti bili su i mnoga poznata lica poput: Brooke Shields, Marthe Stewart, Gayle King, Sophije Bush, Juliana Casablancasa, Fran Drescher, Sarah Ellis...

Inače, Udruga dopisnika Bijele kuće osnovana je 1914. i gotovo svake godine od 1921. se održava njihova večera kako bi se odalo priznanje novinarima koji prate Bijelu kuću i prikupio novac za stipendije.

  • +6
Joe Biden na večeri s dopisnicima iz Bijele kuće Izvor: EPA / Autor: JIM LO SCALZO / POOL

Američki predsjednik Joe Biden se posebno zahvalio novinarima na njihovoj hrabrosti u izvješćivanju o Ukrajini i izvan nje, prije nego što je zagovarao nacionalno jedinstvo.

'Otrov nagriza našu demokraciju ... a dezinformacije su u velikom porastu. Vi, slobodni mediji, važniji ste nego ikada u prošlom stoljeću. Stvarno to mislim', istaknuo je Joe Biden.