TWIX slamka

Novi način uživanja u omiljenim čokoladnim prutićima

06.03.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Čokoladno osvježenje nakon kojeg ćemo preispitati sve ono što smo do sad znali o TWIX® čokoladici predstavili smo danas u caffe baru Quahwa u centru Zagreba

Kako bi se upoznali s novim čokoladnim ritualom na druženju se okupilo mnoštvo uzvanika među kojima su bila i poznata lica poput Antonije Blaće i Doris Pinčić Rogoznice. Cijeli je događaj moderirao Ivan Šarić uz čije je humoristične dosjetke teško bilo ostati ravnodušnim, a uz kulinarske čarolije food bloggera Hungry Mile još je teže bilo ostati praznog želuca jer je prisutne iznenadio posebno pripremljenim slasticama s TWIX® -om.

TWIX®  već više od 30 godina uveseljava ljude širom svijeta sa svoja tri poznata sastojka - dva puta. Omotan je slasnom čokoladom, a punjenje mu  je napravljeno od prhkog, hrskavog keksa i topljene karamele. No, što kad bi svoju omiljenu TWIX® čokoladicu mogli konzumirati na sasvim novi, otkačen način?

 Za sve ljubitelje malih rituala, poput ispijanja kave ili toplih napitaka uz slasno grickanje omiljenog slatkiša, otkrili smo novi način uživanja kako spojiti oboje  – TWIX® slamka! Zvuči nemoguće? 

Uzmite TWIX®, zagrizite ga na oba kraja, pa uronite u najdraži topli napitak, bila to kava ili čaj i jednostavno – otpijte gutljaj kao kroz slamku. Najbolje od svega je to što kad završite s ispijanjem kroz TWIX®, on je slamka koju možete pojesti i još dugo uživati u hrskavim, karameliziranim komadićima.

Savršena kombinacija kave i čokolade donosi vam i vrijedne nagrade, jer uz kupnju bilo kojeg TWIX® proizvoda u razdoblju od 01.03. do 05.04.2020. možete sudjelovati u velikoj SMS nagradnoj igri.

Sve detalje potražite na službenoj TWIX stranici, a uz malo sreće možete osvojiti glavne nagrade od kojih je jedna putovanje po izboru. Recite zbogom klasičnim slamkama i pozdravite novu, čokoladnu TWIX® slamku!