BALENCIAGIN MODEL

Novi modni hit pravi je apsurd: Ovo su japanke od gotovo 3000 kn, a izgledaju kao jednokratne iz salona za pedikuru

29.03.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Kim Kardashian, kao glavna muza modne kuće Balenciaga, među prvima se odlučila prošetati u japankama iz najnovije kolekcije, a koje nisu primamljive ni izgledom, a ni cijenom

Modna kuća Balenciaga već godinama uspijeva šokirati svojim dizajnom odjeće, obuće i ostalih modnih dodataka. Bez obzira na to, modne ovisnice diljem svijeta odmah razgrabe hit dizajnerske komade. Ne sumnjamo da ćemo taj film gledati i s japankama iz njihove nove kolekcije.

Riječ je o japankama koje je među prvima prošetala Kim Kardashian, odjenuvši ih uz ležerni stajling na utakmicu svoga sina. Crna verzija japanki, koje izgledom neodoljivo podsjećaju na jednokratne koje dobijete u salonu za pedikuru, košta nevjerojatnih 450 dolara (nešto manje od 3000 kuna).

Iako su mnogi na dječjoj nogometnoj utakmicu podizali obrve ugledavši odabir obuće gospođe Kardashian, ona se nije dala smesti.

Bila je ovo ujedno i prva prilika da je vidimo u društvu bivšeg supruga Kanye Westa, s kojim je proteklih tjedana imala vrlo turbulentan odnos te je u procesu borbe za skrbništvo nad četvero zajedničke djece.

Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/P&P/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Reality legenda i uspješna poduzetnica, muza je dizajnera Demne Gvasalie, koji sjedi na čelu modne kuće Balenciaga. Stoga ne čudi da prva dobije priliku nositi odvažne komade, a Kim nam je već mnogo puta dokazala da nema toga što ne bi navukla na sebe. Nedavno se za reviju na pariškom tjednu mode omotala u Balenciaga ljepljivu vrpcu žute boje te ubrzo postala glavna tema svih modnih magazine.