NOVI OPAKI PLANOVI

Kim Kardashian glavni je predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što je poručila: 'Trgnite se i počnite raditi. Čini mi se da danas nitko ne želi raditi'

10.03.2022 u 15:38

Bionic
Reading

Razgovarajući za istaknuti američki magazin Variety, Kim, Khloe i Kourtney Kardashian uz bok svoje slavne majke Kris Jenner otkrile su svoje poslovne planove za budućnost. Prisjetile su kako je sve zapravo počelo s njihovim ulaskom u svijet slavnih, jesu li ikada požalile i zašto im je novac glavni motiv za dalje. Najveću pažnju izazvala je Kim sa svojom izjavom zbog koje je brzo postala predmet sprdnje

Svijet prenosi najnoviji zajednički intervju slavne trojke Kardashian – Kim, Khloe i Kourtney. Famozne sestre koje su prije dvadesetak godina zakoračile u celebrity svijet, danas su jedne od najpoznatijih žena na svijetu i na društvenim mrežama prate ih milijuni zbog čega se slijevaju milijunski iznosi na njihove bankovne račune.

Zanimljivo je svakako i to što samo jedna članica obitelji ima veći broj pratitelja nego što Netflix ima preplaćenih članova u cijelome svijetu. (Kylie Jenner 315 milijuna pratitelja, Netflixova baza preplaćenih 218 milijuna).

'Sjećam se da smo prije početka emitiranja svog reality showa kćer i ja bile uzbuđene zbog snimanja u malenoj trgovini dječje odjeće koju sam tada posjedovala. Bila sam sretna što će mi show pomoći u promociji trgovine i nadala se većoj prodaji proizvoda. Međutim, brzo sam shvatila da to nije jedina dobrobit koju dobivam od showa. Već za vrijeme snimanja druge sezone prepoznala sam svoju obitelj kao brend. Shvatila sam da imamo nešto posebno. Kada sam shvatila da smo hit mojoj kreativnosti nije bilo kraja. Znala sam da trebam razmišljati izvan okvira pa sam to i učinila', prisjetila se glava obitelji Kris Jenner koja je i dan danas glavni mozak cijele operacije i svih proširenih poslova svojih kćeri.

Nema tog ugovora koji gospođa Jenner ne pregleda, upravo ona dogovara se suradnje svojih kćeri te kontrolira financije i poslovne knjige svih 16 kompanija koje posjeduju. Za to uzima i svoj postotak, a kćeri s time nemaju problema jer tvrde ona nje njihova lavica i zna se izboriti za njih.

  • +2
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: TheDailyStarDust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo, sve tri sestre složne su u jednome, ne mare za kritike i zlobne komentare.

'Ljudi misle da samo živimo od svoje slave. Koga briga. Mi se osvrćemo samo na pozitivne kritike i ubijamo se od posla da bismo imale sve što danas imamo. Žao nam je ako mislite drugačije no nemamo energije boriti se s vama. Ne moramo biti pjevačice, plesačice ili glumice, živimo svoj život i gle čuda - uspjele smo', rekla je najpoznatija članica obitelji Kim Kardashian te dodala da ima vrlo važan savjet za sve buduće poduzetnice.

'Imam najbolji mogući savjet za sve žene u poslu. Trgnite se i počnite raditi. Čini mi se da danas nitko ne želi raditi', rekla je Kim pa ubrzo zbog toga postala viralni hit.

Twitteraši se izruguju njezinoj izjavi te ističu da je vrlo kontradiktorna jer je upravo ona neradnica.

Iako je trenutno u fokusu javnosti zbog svog razvoda od repera Kanye Westa s kojim dijeli četvero djece, bivša gospođa West nema ružne riječi za svoju bivšu ljubav.

'Uvijek ću imati poštovanja prema njemu, pogotovo zbog svoje djece. Realnost je da smo obitelj i da ćemo to uvijek biti. Zbog toga će nas neka vrsta ljubavi i poštovanja uvijek vezati. Iako postoje trenuci u kojima ne izgleda tako, postoje i oni koji su super pozitivni. Ono što želim da javnost zna je da nije uvijek savršeno, ali na odnosima treba raditi i truditi se', objasnila je pa dodala da o svom odnosu s navodnim novim partnerom Peteom Davidsonom za sada još uvijek nema komentara.

Novi show obitelji Kardashian- Jenner prikazivat će se u sklopu streaming servisa Hulu, koji posjeduje kompanija Disney. Mama-menadžer za novu produkciju ima samo riječi hvale te tvrdi da su cijelu stvar podigli na jednu višu razinu, kako im sada i dolikuje.

Od ukupno 40 novih epizoda koliko će biti snimljeno, sve članice klana zaradit će pozamašne iznose i to jednake svote. Unatoč dobro uhodanim biznisima sa strane koji je razvila svaka od sestara, nikome nije bio problem uskočiti u nove epizode reality showa. Kao glavni pokretač svega navode samo jedno - novac.

'Novac je uvijek bitan. Tko god kaže suprotno, laže.', zaključuje glava obitelji Kris Jenner.