AKCIJA S TRGOVINAMA DOUGLAS

Novi mobitel ili najbolja kozmetika? Uz novu akciju Hrvatskog Telekoma ne morate birati jer - dobivate oboje

24.06.2020 u 09:01

Bionic
Reading

Tražite savršen poklon za najdražu osobu ili se pak želite razveseliti nečim posebnim, a ne možete se odlučiti između novog mobitela, koji će se savršeno uklopiti u svaku torbicu, i parfema ili kvalitetne kozmetike? Zahvaljujući najnovijoj ponudi Hrvatskog Telekoma, nećete morati vagati jer za kupovinu mobitela iz posebne ponude dobivate poklon bon za parfumerije Douglas

Ponuda koju je pripremio Hrvatski Telekom traje do 16. srpnja ili do isteka zaliha. Uz kupovinu mobitela Galaxy Z Flip ili Galaxy S20 dobivate popust do 2.000 kn te poklon bon u iznosu od 500 (Galaxy Z Flip), odnosno 300 kuna (Galaxy S20), koji u roku godine dana od kupnje uređaja možete iskoristiti u trgovinama Douglas u Hrvatskoj.

Galaxy Z Flip je Samsungov uređaj iznimno zadovoljavajućih značajki koji bi, da nema preklopni ekran i savitljivo staklo, po performansama stajao nešto ispred Galaxyja S10. Riječ je o smartfonu koji zahvaljujući Snapdragonu 855 Plus, 8 GB RAM-a i bateriji od 3300 mAh bez problema radi od jutra do večeri te zahtijeva vrlo malo vremena za privikavanje.

  • +7
Samsung Galaxy Z Flip Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Fotografije su kvalitete na kakvu smo od Samsunga već navikli. Boje su bistre i kontrastne, scene snimane po danjem svjetlu izgledaju predivno, dok selfiji dolaze sa zdravom dozom beauty filtra. Njegova najveća prednost, bez dvojbe, leži u činjenici da rasklopljen ima masivni ekran od 6,7 inča, dok preklopljen stane u praktički svaki džep. Ovo će, nedvojbeno, razveseliti vlasnice manjih torbi koje, eto usput, obožavaju modernu tehnologiju.

S druge strane, Galaxy S20 dolazi sa 6,2-inčnim ekranom omjera 20:9, savršenim za osobe s manjim rukama. Samsung je uređaj opremio značajkom brzog punjenja i u kutiju upakirao punjač od 25 W kojim se baterije od 4000 mAh mogu napuniti od nula do sto posto za nešto manje od sat vremena. Telefon, naravno, podržava bežično punjenje od 15W te može, ako zatreba, puniti druge uređaje reverzibilnim punjenjem snage 9 W.

Samsung Galaxy S20 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Samsung

Model stiže s trostrukim kamericama rezolucije 12 MP (širokokutna), 64 MP (telefoto) i 12 MP (ultraširokokutna), a korisnici koji vole snimati videa također će uz standardnu paletu visokokvalitetnih opcija moći isprobati mod snimanja u 8K rezoluciji, samo bez mogućnosti korištenja filtara.

Ponudu pogledajte u webshopu Hrvatskog Telekoma.