KLASIK BEZ GREŠKE

Nove (stare) miljenice: Ove tenisice dominirat će modnom scenom u 2020.

02.01.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Tenisice su već neko vrijeme apsolutni 'must have' u garderobi modno osviještenih damica, a ako ste u potrazi za novim parom koji će biti aktualan i ove godine, otkrivamo nekoliko modela s kojima nikako nećete pogriješiti

Otkako su se vratile u velikom stilu, fashionistice se nikako ne mogu zasititi tenisica koje više nisu rezervirane samo za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme!

Slavne zaljubljenice u modu poput Katie Holmes, Kendall Jenner, sestara Hadid ili Sienne Miller, ovu omiljenu i udobnu obuću nose u svim mogućim prigodama te ih sjajno kombiniraju u svoje nenadmašne stajlinge s puno stila.

Dakako, već su neko vrijeme najpopularniji modeli u bijeloj boji poput klasičnog Adidasovog Stan Smith modela, trendi tenisica s potpisom Alexandera McQueena iz kojih primjerice ne izlazi Jennifer Lopez ili održivih eko Veja tenisica koje je popularizirala Meghan Markle.

  • +10
Veja tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modna tražilica Lyst upravo je tenisice Alexandera McQueena navela kao najpopularnije u 2019.,a modni znalci ističu kako taj trend neće oslabiti niti u ovoj.

Ako ste u potrazi za novim tenisicama, evo koji će modeli biti hit i ove godine:

  • +42
Bijele tenisice modni su klasik Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Minimalistički dizajn

Klasične bijele tenisice lišene ikakvih pretjeranih detalja na tragu spomenutih Veja tenisica bit će i dalje u fokusu zaljubljenica u modu i s takvim modelima sigurno neće pogriješiti. Sjajno izgledaju i kad se nose s maksi cvjetnim haljinama, trapericama širih nogavica odrezanih rubova ili pak kožnim hlačama.

'Iako je prijašnjih nekoliko godina naglasak bio na tzv. ružnim modelima poput 'djedovih' tenisica, ove će se sezone nositi nježniji, profinjeniji modeli klasičnog dizajna', rekao je Enrico Polegato iz Diadore.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: LALO-GAMR-VASQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modeli s platformom

Jennifer Lopez, Katie Holmes i Gwyneth Paltrow velike su obožavateljice tenisica s platformom s potpisom Alexandera McQueena za kojima već neko vrijeme luduju zaljubljenice u modu.

Tenisice prepoznatljivog dizajna koje se pretražuju svake dvije minute i ove će godine biti veliki hit.

Iako nisu baš za svakoga jer im je cijena oko 3000 kuna, nisu im odoljele brojne poznate dame iz svijeta Hollywooda, a ni poznate Hrvatice kao što su Maja Šuput, Iva Šarić, bivši Dinamovac Luis Ibanez, nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova djevojka Adriana Đurđević i mnogi drugi...

Fluorescentne boje

Sportski modeli nadahnuti dizajnom proslavljenog Balenciaginog modela Triple S dominirat će modnom scenom i ove godine.

Enrico Polegato predviđa veliku popularnost tenisica koje izgledaju kako da su nastale u ludim 80-ima, a osobito su se nosili modeli u upečatljivim, neonskim nijansama poput ružičaste, žute, zelene....

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#balenciagatriples

Objavu dijeli Firme Outlet (@mc_store27)

Retro modeli

Ako ste u potrazi za novim tenisicama nećete pogriješiti s retro modelima poput klasičnih sportskih modela s potpisom legendarnog Reeboka ili modelima Adidasa koji su vladali modnom scenom u 80-ima.