ODVAŽILA SE

Slavna glumica podigla buru reakcija svojim golišavim izdanjem

02.01.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Kate Beckinsale, britanska glumica najpoznatija po ulozi Ave Gardner u 'Avijatoru' ili vampirice Selene u filmskom serijalu 'Underworld', često smjelim outfitima naglašava besprijekornu figuru no ipak je jednim stajlingom po mnogima prešla granicu dobrog ukusa

Zavodljiva 46-godišnjakinja još uvijek se često nalazi vrlo visoko na top ljestvicama najljepših glumica novogodišnji je tulum proslavila u kombinaciji koju je teško ne primijetiti.

  • +6
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ Sal/gio / BACKGRIDNYP / BACKGRID / piper / BACKGRID

Zgodna Britanka igrala je na kartu seksepila, a mnogi smatraju kako je ovoga puta otišla predaleko te su je usporedili s članicama klana Kardashian-Jenner koje često izazivaju burne reakcije svojim (pre)seksi stajlinzima.

Lijepa Kate koja se može pohvaliti zavidnom figurom koju duguje napornim treninzima odvažila se za doček Nove godine u poznatom klubu 'Delilah' u Los Angelesu i uskočila u opravicu koja je više otkrivala nego skrivala.

Slavna ljepotica bila je mamac za poglede u crnoj bundici, suknji PVC i štiklama, no ono što je nosila ispod izazvalo je burne reakcije.

Kate se odlučila za kombinaciju u kojoj ju je bilo teško ne primijetiti: nosila je samo 'top' od perja koji je jedva skrivao grudi pa je sa strane i s leđa izgledalo kao da je potpuno gola.

  • +2
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: Ace Pictures / Zuma Press / Profimedia

Ovaj preizazovni stajling izazvao je lavinu reakcija na internetu, a neki su komentirali kako je lijepa brineta prešla granicu dobrog ukusa s ovim odabirom. 

U nedavnoj je intervjuu Kate otkrila tajnu svoje vitke linije i mladolikog izgleda. 

'Ne pijem alkohol, ne konzumiram kavu i rijetko jedem čokoladu. Ako jedem previše tamne čokolade, to ne djeluje dobro na mene, to je poput kokaina za nečije drugo tijelo', rekla je lijepa glumica. Slavna brineta vježba čak šest puta na tjedan, trenira boks, pilates i odlazi u teretanu, a rezultati su i više nego očiti.

'Tjelovježba mi popravlja raspoloženje. Kada sam pod stresom odlazim trčati, aktivnost me uvijek podigne i izvuče iz problema ili depresije', rekla je glumica te donekle otkrila što i koliko jede.