Ples cvjetova i Rabarbara

Nove linije iz L'Erbolario svijeta

06.11.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Slaveći 40 godina prirodne ljepote, L'Erbolario je stvorio poseban miris, odabirom prekrasnog cvijeća kojeg su koristili u najuspješnijim linijama: nježan, šaren i mirisan buket čiji se sastojci međusobno prate poput elegantnog i raskošnog plesa

Proizvodi za njegu tijela, lica i kose iz linije Ples cvjetova sadrže 97% sastojaka prirodnog porijekla. U ovoj liniji nalaze se sljedeći proizvodi:

PARFEM, 50 ml

Elegancija ovog mirisa je bezvremena, a njegove su cvjetne i baršunaste note u savršenoj ravnoteži, otkrivajući veličanstven vrt u kojem se možete izgubiti.

GEL ZA TUŠIRANJE, 250 ml

Senzualna formula koja koži pruža tonifikaciju i zaštitu, a sadrži ekstrakte i destilate cvjetova s brojnim blagotvornim svojstvima.

MIRISNA KREMA ZA TIJELO, 200 ml

Prekrasni cvjetovi, isprepleteni u zavodljiv i harmoničan ples, izmiješani su u ovoj kremi kako bi se brinuli o vašem tijelu.

MIRISNI SAPUN, 100 g

Pasta ovog sapuna, izrađena na biljnoj bazi, savršena je za čišćenje vaših ruku i tijela, održavajući vlažnost i toniranost kože, ostavljajući za sobom blag cvjetni miris.

PROMO PAKET KUPKA+KREMA

Dva vrlo sofisticirana proizvoda, kao poklon sebi ili drugima, u elegantnoj torbi na vezanje cvjetnog uzorka, izrađene u čast 40 godina postojanja.

Promo paket sadrži:

  • gel za tuširanje 250ml
  • krema za tijelo 200ml

Druga, nova linija je Rabarbara, linija jednostavne, a tako veličanstvene biljke, rabarbare. Parfemu rabarbara dodana je prikupljena mješavina kontrastnih doživljaja, opora i gorko-slatka.Ovaj miris, istovremeno i ženski i muški, skup je dragocjenih aktivnih sastojaka biljnog porijekla namijenjen sveobuhvatnoj liniji proizvoda za njegu tijela. Proizvodi za njegu tijela, lica i kose iz linije Rabarbara sadrže 97% sastojaka prirodnog porijekla. U ovoj liniji nalaze se sljedeći proizvodi:

PARFEM, 50 ml

Za nju i njega, svjež i intrigantan parfem, s citrusnim i osvježavajućim uvodnim notama, ostavljajući baršunast i lagano začinjen trag.

Note: limun, rabarbara, šafran, crni čaj i mošus.

GEL ZA TUŠIRANJE, 250 ml

Ekstrakt podanaka rabarbare, njihova destilirana voda i gorka kora naranče izmiješani su u ovom poletnom gelu za tuširanje, kako bi vašu kožu razmazili osnažujućom svježinom.

Obnavlja kožu, koja se potom nježno obavija destilatom vanilije.

KREMA ZA TIJELO, 200 ml

Nakon kupanja ili tuširanja, i u svakom trenutku kada vaša koža traži dodatnu njegu, ova fluidna i lagana krema hrani, omekšava i tonificira, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima rabarbare, gorke naranče i vanilije, pomiješanih s bogatim uljima i maslacima biljnog porijekla.

MIRISNI SAPUN, 100 g

Sapun blagog i svježeg mirisa, za ruke i tijelo.

Svakom uporabom koža se nježno čisti i njeguje.

OSVJEŽAVAJUĆI LOSION DEZODORANS, 100 ml

Savršena i za žene i za muškarce, osnažavajući miris rabarbare je idealan za ovu formulu u spreju, koja osigurava osjećaj svježine tijekom čitavog dana.

PROMO PAKET KUPKA+KREMA

Idealan paket za darivanje je kombinacija gela za tuširanje i kreme za tijelo Rabarbara u elegantnoj vrećici s cvjetnim ukrasima.

Promo paket sadrži:

  • gel za tuširanje 250ml
  • krema za tijelo 200ml

Proizvode potražite u bolje opremljenim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama medicinske opreme i lijekova.