MODNA INSPIRACIJA

Novac ne znači stil: Ova plus pedeset modna blogerica osmišljava nevjerojatne stajlinge zbog kojih nećete morati bankrotirati

04.09.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Svi oni koji prate modne trendove itekako su upoznati s imenom Carmen Gimeno, španjolske influencerice sa srebrom u kosi, koja je zahvaljujući svojim upečatljivim modnim kombinacijama stekla veliki broj obožavatelja

Ova simpatična Španjolka na najbolji način dokazuje kako za dobar stil ne morate imati najskuplju odjeću s potpisom najpoznatijih dizajnera.

I dok se druge influencerice na Instagram profilima šepure pokazujući skupocjene komade koje se rijetko tko baš može priuštiti, uvijek sjajno odjevena Carmen radi čuda uz pomoć svima pristupačnih brendova koje obožavaju i Hrvatice poput H&M-a ili Zare.

Da nije nimalo opterećena skupocjenom odjećom skromna Španjolka je pokazala nebrojeno puta, a modni znalci hvale njezine nosive i vedre stajlinge prepune boja i veselih motiva.

Njezin zaštitni znak su upravo haljine ili suknje koje vješto i s puno stila spaja s tenisicima. Vremenom je Carmen stvorila pravu kolekciju tenisica, a za španjolski je InStyle otkrila ponešto o svom stilu i omiljenim modnim komadima.

'Počela sam objavljivati na Instagramu iz čiste zabave. Iznenadila sam se koliko me je ljudi počelo pratiti i zahvalna sam na tome. Mislim da je ključni trenutak bio i kad sam odlučila prestati bojati sijedu kosu što se jako svidjelo mnogima. Bio je to oslobađajući trenutak za mnoge druge žene. Potaknula sam ih i ohrabrila', kaže Carmen.

Carmen kaže kako moda nema dob i da se svatko može odijevati kako mu se sviđa bez obzira koliko ima godina.

'Oduvijek sam nastojala izbjegavati bilo kakve stereotipe obzirom na godine. U mojoj garderobi je puno boja i šarenih uzoraka. Imam i dosta komada u neutralnim tonovima pa stalno kombiniram', rekla je Carmen dodajući kako voli spajati različite teksture, uzorke i tonove.

Za žene iznad 50 godina ne savjetuje nošenje jako uske odjeće, mini suknja ili dubokih dekoltea.

Što se tiče njezinih omiljenih brendova, Carmen je vjerna H&M-u i Zari.

'Oni na najbolji način primjenjuju nove trendove, a prihvatljivo je i mojem budžetu', rekla je Carmen koja je u njihovoj jesenskoj ponudi uočila neke komade s efektom kože, hlače metalic sjaja i kockaste uzorke.

Kad zahladi, kaže, najviše će joj nedostajati nošenje omiljenih tenisica, osobito conversica koje su postale njezin zaštitni znak.