OČAJNA MARIJANA:

'Novac iz Big Brothera bio je proklet'

20.08.2014 u 14:29

Bionic
Reading

Marijana Kovačević progovorila je o bolesti, prekidu s Nikolom Nemeševićem Nemešom te o tome da joj ništa nije ostalo od 104.700 eura nakon pobjede u BB kući

Pobjednica prvog regionalnog Big Brothera Marijana Kovačević tužna je zbog kraja ljubavi s Nikolom NemeševićemNemešom, s kojim je bila spremna, kaže, provesti ostatak života.

'Vjerovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osjećala kao najsretnija žena na svijetu. Bila sam spremna provesti ostatak života s njim. Danas nemamo nikakav odnos', rekla je Marijana za Story.

Iako nije željela kraj veze, više nije imala snage za život u nezadovoljstvu, a dodaje da su zajedno živjeli tek mjesec dana jer je Nemeš dobio posao u Beogradu.

Zbog svega što joj se dogodilo Marijana kaže da je postala paranoična, a novac joj nije donio blagostanje.

'Novac mi nikada nije bio bitan, ali kad sam ostala, kako se kaže, gola i bosa, željela sam osigurati sebi i Korini krov nad glavom. Nažalost, novac je isplaćivan u ratama tijekom godinu dana, mi smo se selile, trebalo je nekako preživjeti. U međuvremenu sam se razboljela pa morala plaćati i preglede i operacije. Nemam ništa od toga novca, od početka je bio proklet', rekla je Marijana te otkriva da joj pomažu roditelji te da dobiva 1500 kuna alimentacije.